|
Jak se zbavit krtka, 1.8.2013 Dva krat som uspel pascou, valcom, do ktoreho krtko vleze ale nemoze von. Mal som len tychto 2 krtkov, odvtedy pokoj. Ten druhy sa nastahoval do domu toho prveho. Prvykrat som ho nasiel uz mrtveho. Druhykrat este ziveho a vypustil som ho 500 m... celý příspěvek > |
 |
Fotky jezírek a filtrací, 2.7.2013 Co je to aka tkanina? Vedeli by ste to porovnat s tkaninou na okna proti komarom resp. s komercnou tkaninou na pytle k jazierkovym vysavacom? Pripadne napiste velkost oka. |
 |
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 2.7.2013 Vy mate bio organicke hnojivo a on hnusne chemikalie... |
 |
Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 25.6.2013 Napadaju ma 2 veci. Ci bol beton dost vyzrety a ci sa previedla nejaka penetracia. |
 |
Jeseter vs chemie, 25.6.2013 Pravda je, ze flokulant je fajn v mensej konc a ako jeden z viacerych nastrojov cistenia vody. Filtracia sama nemusi byt dostatocne ucinna pri boji s jednobunkovymi cyanobakteriami. Flokulanty sa v tomto velmi dobre osvedcili tym, ze tvoria... celý příspěvek > |
 |
Jeseter vs chemie, 24.6.2013 a dazdova voda ma mizuvu pufracnu schopnost. |
 |
Jeseter vs chemie, 24.6.2013 Ako flokulant sa pouzivaju hlinite soli (neviem ci je to ten pripad) a tie su mierne kysle. Niekedy sa udajne pouziva kombinacia, striedanie s dalsimi flokulantmi, ktore reaguju s rozpustnymi fosforecnanmi a uhlicitanmi na baze hydroxidu vapenateho... celý příspěvek > |
 |
Vrtaná studna s vodou plnou jílu, 24.6.2013 Mame 10 m vrt 30 cm sirku. Ked to hlbili, priebezne zistovali zlozenie. Voda v hlbke radove 3-4 m a menej, strk, pripadne strk s vodou s vodou do hlbky 1,5-7 m, potom riedky il asi 7-8 m a nakoniec 8-10 m il husty. Do vyhlbeneho otvoru dali ruru z... celý příspěvek > |
 |
Fotosynteza a zakon zachovani hmoty + energie, 24.6.2013 Ak je tam len posekana trava a robi sa to sikovne, tak je to niekolko mesiacov az pol roka. Ak je tam aj nieco ine, ale nie drevite, tak 1 rok. S posekanym drevom aj niekolko rokov. Trava sikovne: hodit malu vrstvu na volne miesto nechat preschnut.... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 20.6.2013 Pozeral som predpoved na buduci tyzden a vyzerato na dazdive a velmi studene pocasie. Co je mudre spravit predtym ako toto pride? nejake preventivne postreky? |
 |
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 20.6.2013 Mne to pripada, ako predaj potravin s obsahom antibiotik. Tiez je tu argument, ze ucinkuju aj na male choroby, ktore si mozno ani nevsimnete.:-) Navyse v ich zarodku. Antibiotika su dnes zakazane aj v potrave pre dobytok. Myslim si, ze plosne... celý příspěvek > |
 |
Rajčata a zálistky - otázky, 20.6.2013 Mne sa stava, ze zalistok je hrozne silny, hruby, viac, alebo rovnako ako hlavna stonka. Vtedy vaham, co s tym. Za tyzden moze bytaj centimeter hruby. Tazko sa vylamuje. Co robite v takom pripade? |
 |
Skore zemiaky - vlastna uroda, 20.6.2013 ...pretoze mandelinky prechladli. |
 |
Jak sázet česnek, 20.6.2013 No dobre, piste sem ak mate cesnak uz hotovy. Napiste aj polohu a ak viete sortu. |
 |
Slimáci, 18.6.2013 ...alebo tych mrtvych v noci najdu bystrusky. A ked pouzijete na slimakov nejaku hnusnu chemiu, najdete skapatych aj slimakov, aj tychto chrobakov. Ak prestanete chemiu davat, budete mat podstatne viac plzakov ako predtym... odstavili ste hlavneho... celý příspěvek > |
 |