Příspěvky uživatele - 202.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostružina jaká je to odrůda, 10.4.2008
Dobrý den moc děkuji za odrůdy.Dají se běžně sehnat?nebo je mají ve větších zahradnictví?asi máte pravdu že chutí se nevyrovnají klasické, ale jako spestření do zahrdy nebo na dort se určitě hodí.Mynulí týden jsem sázela dvě beztrnné, raší malé nové... celý příspěvek >
Ostružina jaká je to odrůda, 9.4.2008
Neví prosím někdo co je to za odrůdu?Má obří plody asi 4až 5 cm, kamarádka je jednou donesla do práce, koukala jsem na to jako blázen, byla tak hodná že mi potom donesla proutek abych si ji zasadila, ale bohužel moje drahá polovička v domnění že je... celý příspěvek >
Kdy vysadit jahody?, 9.4.2008
Já sázím jahody v srpnu, na záhon položím černou netkanou textilii, nožíkem vyřežu křížky a do tvaru pětky zasadím sazenice.Stačí pěkně zakořenit a z jara pěkně obrazí.Třetí rok je likviduji, takže textilie to tak akorát vydrží já osobně s ní mám... celý příspěvek >
Jarní kůra k pročištění krve, 8.4.2008
Určitě budou dobrý všechny, já jsem zkoušela i z hluchavek taky super trochu nimravá práce ale stojí to za to, joooo není bylina aby na něco nebyla...
Svraštělé hlízy jiřin, 7.4.2008
Tak já jim tedy dám ještě druhou šanci a všechny vysadím, snad se zadaří a porostou... Děkuji VH
Svraštělé hlízy jiřin, 7.4.2008
Dobrý den, dívala jsem se na hlízy jiřinek, jak přežily přes zimu, měla jsem je v papírové krabici zabalené v novinách, ale jsou svraštělé a jako z gumy.Mohu je ještě zachránit?Mám je před výsadbou namočit v kbelíku s vodou?aby nabobtnali?Jak je mám... celý příspěvek >
Přísavník, 3.4.2008
Tak držím palce at máte zahrádku svých snů. Helena
Přísavník, 1.4.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den také jsem na severní stranu zdi vysadila přísavník trojlaločný, pne se po stodole, je dost vysoká, ale na tu zídku bych to asi zvážila sousedi mají blýzko stromy a mohlo by se to neovladatelně rozrůst, aby z toho nakonec nevznikl jeden... celý příspěvek >
Jarní kůra k pročištění krve, 1.4.2008
Kdo chce může vyzkoušet40 mladých kopřivových stonků(asi 20cm.dlouhých)svaříme s 1,5 l vody s jedním omytým a na plátky pokrájeným citronem.Po vychladnutí přecedíme a svaříme s 1,5 kg pískového cukru (asi 5 min).V samém závěru varu přidáme štávu ze... celý příspěvek >
Brutnák, 1.4.2008
Bohužel recept na víno z Brutnáku nemám, ale pošlu vám recept :  K obveselení mysli a zahnání zármutku.Nálev z květů: Hrst čerstvých květů brutnáku přelijeme 1/4 l vroucí vodya necháme 10 min.louhovat. Scezný nálev užíváme tak, že každou hodinu... celý příspěvek >
Co na slimáky?, 31.3.2008
Slimáků jsme loni měli také plnou zahradu, kamarádka ze zahradnictví mi poradila že se dá na ně koupit takový domeček lapač.Také jsme nevěděli co s nimi tak jsme je posypaly solí a to fungovalo okamžitě.Jestli se i letos objeví tak ale raději zkusím... celý příspěvek >
vlčí bob, 31.3.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den i já mám moc ráda Lupinu, Jednu mám, dostala jsem ji od kamarádky z práce takový maličký kořínek asi do síle špejle s lístečkem velikosti pětikoruny řekla at to zasadím že se mi určitě bude líbit a taky že jo hned ten rok se neuvěřitelně... celý příspěvek >
Rybníček nebo žabinec?, 27.3.2008
Opravuji 900m2 je ta plocha kde by se kopalo celkem má zahrada okolo 2500m2ale to je vcelku jedno jde jen o to aby pak nebyla plná komárů kdyby se to nepovedlo a vznikla by tam jen louže pro jéjich množení
No to není špatný nápad to se může vyzkoušet Helena
Dobrý den pane Josefe ted by mě teda zajímalo, ty pozvolné břehy by musely být potažené folií nebo by to mohl být kačírek s pískem?Jaká by tak byla ideální hloubka?a co takhla dát na dno balvany a písek? Jen poznámka: No jestli myslíte že i menší... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika