Příspěvky uživatele - 232.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 26.3.2014 Obsahuje fotku
Odrůda Granova je výborná-doporučuji.Zrovna jako Amy.Statistiku jsem si nedělal a potíže se vzklíčením jsem neměl, ale jen proto, protože jsem použil tzv. mikrofolníček umístěný na parapetu a papričkám jsem udržoval předepsanou teplotu min. těch... celý příspěvek >
Papriky 2014, 26.3.2014
Jak prosím máte vyřešen odtok nadbytečné vody?Nezmiňujete se o dírách na dně igelitu a ani nevydím žádné podmisky.Sadbu máte krásnou. J+Olí
Nejchutnější okurky hadovky, 23.3.2014
Vloni jsem pěstoval salátovku Perseus ve folníku.Až dnes, kdy jsem si znuvu vygůglil správný název, abych sem nepsal nějaké bludy, jsem se dočetl, že při stresových situacích(sucho, chlad),může mít nahořklou chuť.Bohužel měla, takže ji nikdy více... celý příspěvek >
Okurky nakládačky, 10.3.2014
Letos jsem se rozhodl uspíšit sklizeň a po dokončení nového proskleného pařeniště, jsem dal v sobotu navlhčit nakládačky a dnes jsem je vysel do sadbovače.Zkrátka bych rád sklidil podstatnou část dříve, než zase příjde ta ošklivá plíseň okurková
Skleník na zemních vrutech?, 9.3.2014
Před několika léty jsem obdobným způsobem vyřešil založení základového rámu pro folník.Jako piloty jsem použil roxory hodně velkého oprůměru(min 25mm),ty jsem flexou zbrousil do špice a zarazil, co to šlo.Pak jsem je zarovnal do vodorovna a k nim... celý příspěvek >
Papriky 2014, 2.3.2014 Obsahuje fotku
A ještě popisovaná věžička
Papriky 2014, 2.3.2014 Obsahuje fotku
Pane Mirku a i ostatní, kteří byste chtěli můj fígl používat.Toto stačí pouze ve fázi přesazování ze sadbovačů sdružených, než se to dává do samostatných nádobek a nebo kelímků.Tam pak již odpadá pracné vyjmutí rostlinky.Nebudu učit starýho orla... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 22.2.2014
Paní Blážo.Ten vlnitý plech mám vlastně jen vyjímečně jeden záhon(Okolo cca 35-40 cm)Jednalo se o zbytky nakrácené na tento rozměr.Zaražených tyček muselo být dáno na husto, protože samo o sobě ten plech nic moc neudrží.Výhodou je, že je hliníkový a... celý příspěvek >
Rajče Albertovské žluté?, 22.2.2014
Albertovské žluté již nepěstuji.Cuťově nic/moc.Zrovna tak Maharal-již nikdy.Jirka.
Vyvýšené záhony, 12.2.2014 Obsahuje fotku
Pro lepší představivost si dovoluji přidat ještě jeden obrázek.Vše je poměrně velmi pracné, ale jinak by to asi nešlo.Ještě jsem zapoměl dodat, že ty fošny nevydrží věčně a pro zvýšení odolnosti mezi půdu a prkna vkládám cokoliv, co aspoň trochu... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 12.2.2014 Obsahuje fotku
Po přečtení zdejší diskuse jsem si uvědomil, že aniž bych tušil, že je to zahrádkářská disciplína, vlastně ani jinak něž na vyvýšených záhonech už dlouhá léta pěstuji.Donutily mě k tomu okolnosti naprosto zásadní a to poloha pozemku-je totiž celý do... celý příspěvek >
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 9.2.2014
Já to řeším podložením zbytkem extrudovaného polystyrénu cca 10cm(může být i obyč.,ale z toho by se mohly drolit kuličky)kdy se dostanu ke hraně skla a sadba již není,,utopená"Zatím není sadby mnoho a tak ji denně otáčím a fintu s alobalem, bílou... celý příspěvek >
Papriky 2014, 9.2.2014 Obsahuje fotku
Pro přesazování z nejmenších sadbovačů do větších se mi letos osvědčila vychytávka(vlastně 2 najednou)Jednak kvůli propadávání půdy z dírek sadbovačů při manipulaci po kuchyni kdy zalévat nosím vedle dřezu, vkládám na dno kousek netkané textýlie a... celý příspěvek >
Papriky 2014, 9.2.2014 Obsahuje fotku
Tak to já jsem se letos s výsevem neloudal a provedl jsem tzv. zkoušku klíčivosti již asi 30.12.Byly to semínka z loňské odrůdy paradise a jedné z pěkných kapií.Jako další jsem dal vzklíčit zbytky již starších semínek.3 a dokonce víceletých, abych se... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013 Obsahuje fotku
Pěstujeme zásadně rajčata tyčková(tornádo, toro,parto) i žlutá rajčata a to: maharal a albertovské žluté.Ze žlutých je chutnější maharal dle našeho názoru, ale albertovské žluté nám vydrželo na parapetu až do včerejška.Po rozkrojení jsme zjistili, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika