|
Příspěvky uživatele - 87.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozmnozovanie potapanim, 19.5.2018 Sám jsem takto vloni vypěstoval novou révu a už letos na jaře odřízl od mateřské révy.Předem to chce ale dobře připravit půdu do které se bude réví potápět, tzn,dobře prokypřenou bez plevele.Potom jsem do cca 30-50 cm díry vložil réví, zahrnul... celý příspěvek > |  | Opadávání jehličí, poloha záhonu?, 7.10.2015 hmm, dobrý nápad, určitě zkusím, doufám, že jedle půjde ještě zachránit. Děkuji moc za pomoc ;) |  |
|  | Opadávání jehličí, poloha záhonu?, 7.10.2015 Sázeny byly letos na jaře, tři vzrostlé stromy (přímo z plantáže) smrky a douglasky 2,5 m - 3m byly v pletivu, tyto jedle, v kontejneru. Na jaře všechny stromy nasadily nové přírůstky, přesto jeden po druhém takto odchází :(Pokud je to půdními... celý příspěvek > |  | Opadávání jehličí, poloha záhonu?, 7.10.2015 to jsou kůly z listnáčů k těm jehličnanům, co jsme tam před tím měli, sloužili jako vzpěry. Já je tam ještě nechala, kdybych si do stávajících děr vysadila další vzrostlé stromy ;) Pokud je to půdou, pomohlo by, kdybych si nechala stávající hlínu... celý příspěvek > |  | Opadávání jehličí, poloha záhonu?, 7.10.2015  Dobrý den, potřebuji konzultovat problém s opadáváním, žloutnutím jehličí a následným úhynem jehličnanů. Záhon, ve kterém jsou jehličnany vysázeny je půl dne na slunci, a to dopoledne, zbytek dne je pak ve stínu. Půda těžká, jílovitá, vlhká. Jak lze... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|