Příspěvky uživatele - 115.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
čím ošetřit meruňku, 23.5.2006
Dobrý den, mám dvě tříleté meruňky, které mi jetos prvně vykvetly, nyní mají již několik malých plodů. Čím se mají a kdy ošetřit a je to vždy nutné nebo jen při výskytu nějakých škůdců? Děkuji.
hortenzie nekvete, 23.5.2006
Prosím o radu. Mám asi pět let starou hortenzii, je každý rok krásná, zdravá, ale nekvete. Je to jen pěkně obrostlý keř. Zkusila jsem ji stříhat na jaře hodně nakrátko, pak jen černé, omrzlé konce, jeden rok jsem ji nestříhala vůbec, ale nekvete... celý příspěvek >
jak osadit svah nedostupný k sekání, 23.5.2006
Prosím o radu, čím osadit mírný svah za plotem pozemku, kde se marně zbavujeme plevele, tráva není vhodná, nelze ji dost dobře posekat, představovala bych si nějaký "ušlechtilý" plevel, který se plazí po zemi, břečťan roste moc pomalu, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika