|
Příspěvky uživatele - 9.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stado potkanu v kompostu, 19.5.2019 U nás pomáhá jack russell teriér :) proběhne se po zahradě a stekanim a skakanim na komposter mi dá vědět, ze tam je nezvany návštěvník. Bouchanim na komposter jsme potkana přiměli vylézt otevřenými spodními dvirky, kde už na nej cihal pejsek. Během... celý příspěvek > |  | Je možné přesadit vzrostlý keř rybízu?, 2.11.2015 Pro nejlínější zahrádkáře, mezi které se hrdě počítám, je možný řez i při sklizni - vyberu větve, které mají menší plody než ty ostatní, plus další překážející (jdoucí k zemi, nebo příliš husté), uříznu u země, přenesu k lavičce, udělám kávičku a... celý příspěvek > |  |
|  | Vánoční hvězda, 27.10.2015 Ano, pane Stando, pryšce jsou VÍCEMÉNĚ sukulenty. Některé více, takže vzhledem připomínají kaktusy. Některé méně. A ještě jiné (jako např. naše domácí pryšce, nebo právě Euphorbia pulcherrima, tzv. vánoční hvězda) vůbec. |  | Dřín, 11.10.2015 Musí být keře dva, aby dřín plodil? Hanča |  | Co je to za škůdce na jabloni, 5.10.2015  Aktuální fotka. |  | Co je to za škůdce na jabloni, 5.10.2015  Další foto. |  | Co je to za škůdce na jabloni, 5.10.2015  Prosím o radu, co se objevilo na jabloni, tedy spíš na půlce jabloně (jsou tam naroubované dvě odrůdy, údajně Boskop - ten je úplně v pořádku, a pak nějaká no name odrůda od sousedů, ta je napadená).Jabloň se nachází v extenzivním sadu, takže zcela... celý příspěvek > |  | Uschli v létě slimáci?, 30.8.2015 Včera večer jsem jich zlikvidovala dvanáct na udržovaném a velmi suchém dvorečku velkém asi jako obývák. Nebyli vysušení, naopak ve výborné kondici a právě se s chutí pouštěli do množení. Takže iluze bych si nedělala... Hanča |  | Další prosba o určení trvalky, 11.8.2015 Rudbeckia nitida. Hanča |  | Neznámé letničky, 26.7.2015 Dvojka je zářivka velkokvětá (Godetia grandiflora). Hanča |  |
|  | Jezírko ze staré koupelnové vany, 16.7.2015 Vůbec se toho nebojte. Tenhle článek jsem našla taky, napřed jen patřil k mé oblíbené četbě, v roce 2012 jsem vanu zahrabala do celkem zastíněného koutu zahrady, položila šikmo prkno a zasadila do vody žlutý kosatec a na břeh kyprej vrbici a... celý příspěvek > |  | Kde najit hermanek pravy, 15.7.2015 To myslíte vážně? Hanča |  | Nemoc maliníku, 8.7.2015 Pokud by to bylo jen suchem, máte to dobré, to je snadno řešitelné. Taky by to ale mohlo být didymelové odumírání maliníku. Hanča
|  | Jak stříhat ginkgo biloba?, 16.6.2015 Stando, díky za reakci. Modříny máme také, jenomže v lese, kde stříhat netřeba, takže to neumím. Zopakuji tedy otázku - dá se nějak stříhat jinan, aby zůstal malý, nebo je to utopie? Hanča |  | Rostliny v novém trávníku, 15.6.2015 Jsou to jednoleté plevele, důležité bude nenechat je vysemenit. Hanča |  |
 |
|
|
|