Příspěvky uživatele - 209.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mladý, vzrostlý les, 14.2.2014 Obsahuje fotku
Neosekávat, ani neořezávat! Spodní patra větví postupem růstu stromu sami odumírají (usychají). Srovnejte si v tomto případě, jak zavětvený je 20 letý smrk, který  je téměř od dvou metrů od spoda zavětvený. Záleží na lokalitě, včasnosti a... celý příspěvek >
Mladý, vzrostlý les, 14.2.2014
Dobrý den Tyno, a) jedná se o výchovný, vcelku podstatný zásah do porostu-prořezávka-odstraňují se předrostlý, podúrovňový a úrovňový jedinci. Účelem tohoto zásahu je vytvořit kvalitní a zdravý porost s co nejvyšší kvalitou dřeva. V prořezávce se... celý příspěvek >
Elektrická sekačka, 9.2.2014
Romane, pokud neřešíte pořizovací cenu sekačky, tak se poraďte s Vaším nejbližším prodejcem Stihlu a poptejte se na značku Viking. Raději bych se vyvaroval nákupu sekačky někde v Obi a jiných Bau marketech za cenu několika stakorun. Strunovka... celý příspěvek >
Stihl ms 390, 9.2.2014
Jani, tenkrát jsem se teprve učil a v servisu mě ji na takovou hodnotu 12000 až 12500rpm nastavovali, Prý to na to naše řezání stačí (pracovali jsme s kolegou, který měl Hsq 371). Jak jsem psal výše-probírky, mýtní výběry, občas polom a... celý příspěvek >
Elektrická sekačka, 9.2.2014
Také takovou podobnou babičku 900W máme. Její věk odhaduji na 15 let a funguje bez problémů. Spíše je to sekačka pro syna. Na údržbu domu používám italskou sekačku z r 1996 Sigma-1300W. Dostal jsem ji zadarmo od souseda, něco takového, jako "Je... celý příspěvek >
Stihl ms 390, 8.2.2014 Obsahuje fotku
Dobrý večer. prodejna a servis již 14 let neexistuje. Jednalo se o pobočku Jihočeských státních lesů, později a.s. Prodej a servis měl na starosti jeden člověk, který pily nejraději nabízel nové, než-li by je opravil. Vyměňoval pouze většinou ND a do... celý příspěvek >
Pila do těžby, 7.2.2014
Přesně tak! Souhlasím s Vámi! Dříve jsem těžbu dělal Jonseredem 2159 Turbo a nebyl strom, který jsem s ní nepokácel. Mýťáky chroupala jedna báseň. Byla o něco lehčí, než MS 440,044. Nedavno jsem pár dnů dělal mýťák s H 353 a zvládla to také. Ostrý... celý příspěvek >
Stihl ms 390, 7.2.2014
První závada se mi stala na 044 někdy v r. 1997. Tehdy mě v servisu bylo řečeno, že se to stává, protože ložiska jsou zapouzdřená a naplněná továrním tukem. Tuk se vymaže a dochází k přidření. Při opravě nová ložiska odpouzdřili a pila mi držela šest... celý příspěvek >
Stihl ms 390, 7.2.2014
Po mých osobních, bohužel špatných zkušenostech s pilami Stihl 044 a MS 440,bych koupil MS 362.  V obouch případech se mě na klice krátce po záruční době zlomilo jehlové ložisko a střepiny mě vylágrovaly válec a píst. Oprava- skoro polovina... celý příspěvek >
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 2.2.2014 Obsahuje fotku
Je to opravdu pěkná a poučná kniha. Kolikrát se tam dozvím zajímavé věci, které jsem v novějších knihách nenašel. Tuto knihu a spoustu dalších starších knih o zahradničení a sadaření jsem zachránil před likvidací a kontejnerem.  Zasílám... celý příspěvek >
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 2.2.2014 Obsahuje fotku
Našel jsem v chytré knize od pana RNDr. Zakopala tabulku o přípravcích Nitrosan 25 a 50. Kniha je z roku 1976. Je zde staré značení toxických látek škodlivosti pro člověka a pro včely.  ZNJ-zvláště nebezpečný jed OJ-ostatní... celý příspěvek >
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 1.2.2014
Pane Kratochvíle, raději se použití takto starého přípravku vyhněte, navíc je to jed. Zničíte si na zahradě vše živé.  Stářím a skladováním Váš Cymbush ztratil některé fyzikální a chemické vlastnosti. Sám vidíte, že přípravku stačí málo na... celý příspěvek >
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 1.2.2014 Obsahuje fotku
Zkuste přípravek Integro od společnosti Dow AgroScience. Nevím, jak je účinný ve srovnání s Calypsem 480 SC. Prodává se také v malospotřebitelském balení 10 ml=20 l vody cca za 70 Kč. Zasílám část z katalogu o přípravku společnosti Dow... celý příspěvek >
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 1.2.2014
Dow Elanco-Dow AgroScience má sídlo v Indianě v USA. Se Zenecou I.C.I. Agrochemicals nemá nic společného. Zeneca byla nadnárodní chemická společnost sídlící v Londýně, která vznikla v r. 1993 a zanikla v r. 1999. V r.1999 se Zeneca spojila se... celý příspěvek >
Semena javoru, 31.1.2014
Možná je seženete v Pěstebním středisku- lesní školce ve Vašem okolí. Kromě javoru tam mají také buk, dub,jasan, olši, a spoustu dalších semen připravené k výsadbě. Záleží na rozloze a kapacitě školky.  Pod sněhem venku těžko. Na zásobu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika