Příspěvky uživatele - 209.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 19.3.2014
O tom karburátoru se zmínili i u nás. Poslední dobou mám od oleje celý prostor kolem olejové hadičky. Zatím pila maže, ale není to dobré. Na tu neregulaci oleje jsem si také chvíli zvykal. S ostatními věcmi, které uvádíte, tak s nimi problémy zatím... celý příspěvek >
Jako, člověk,který pracuje v lesnickém oboru přes dvacet roků mám také ujasněné, co chci. Tehdy, když jsem si kupoval MS 211 mě trh na výběr moc nedával. Bral jsem v potaz hmotnost, nejbližší prodej a servis, v neposlední řadě akční cena necelých 6... celý příspěvek >
Jak by jste se na mém místě rozhodl Vy? Investoval do osvědčené vyzkoušené piy téměř 1/3 její pořizovací ceny, nebo koupil levnější a věřím, že stejně dobrou pilu jiné značky?   Stihl mám 5 km od bydliště, ale na tom nezáleží, mě nevadí si... celý příspěvek >
Na všechno motorové nářadí používám Stihl olej 1:50. Myslíte, že ho Dolmarka zkousne? Samozřejmě, že během záruky budu muset používat originální olej Dolmar. Používáte klasický MO od Dolmaru, nebo MO extra100:1 HP 100?
Tak-že jste s Dolmary spokojený. Já bohužel s nimi osobní zkušenost nemám. Pouze nějaké to říznutí od kamaráda. Myslím, že to byla farmářka PS 500. Upřímně jsem byl překvapený výkonem a ovládáním. Je nějaká slabá stránka Dolmarek? Myslím to... celý příspěvek >
Mě se za tři roky na ní nic nepokazilo, tak si myslím, že ND nevyužiju. I když, kdo ví! Pouze se opotřebovala řezací část a její příslušenství. Upřímě se mi investovat cca 8 tis do nové MS 211 nechce. Raději zkusím něco nového. Dolmarka mi jistě... celý příspěvek >
Dobrý večer,  došlo na lámání chleba a já se rozhoduji, jestli mám investovat prostředky do straré dobré MS 211,nebo koupit novou pilu. Spíše se přikláním ke koupi nové pily. Jedná se o koupi dvou řetězů, vodící lišty, řetězky,krytu brzdy,... celý příspěvek >
Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 18.3.2014
Zahradní pilku a nůžky nedesinfikuji ničím. Pouze je po sezoně rozeberu a vyčistím technickým benzínem s pomocí zubního kartáčku a flanelového hadříku. Po vyčištění pohyblivé mechanismy prostříknu olejem na zbraně.
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 12.3.2014
Za sebe bych Vám doporučil český, kovový drtič Vares Shark o výkonu 2,6,nebo 2,8 kW. Založil jsem o tomto drtiči vlákno, kde si myslím, že se dočtete zajímavé informace. Jsem s ním moc spokojený a dobře si poradí i s nepodajnými větvemi, díky... celý příspěvek >
Ochrana dýchacích cest, 28.2.2014
Pro : xxx.166.59 Pročtěte si vlákna: Výběr postřikovače stromků a Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25,kde se dočtete věci, které by Vás mohli zajímat. Píši tam i o použití respirátorů. Používáte rosič, nebo motorový postřikovač? Píšete, že... celý příspěvek >
Mladý, vzrostlý les, 25.2.2014
Pokud tohle provádíte v zapojeném porostu (větve v porostu se dotýkají),tak to je zbytečné. Jak jsem výše psal, spodní patra odumřou postupně stářím stromu.  Rezonanční výřezy 1. třídy pro výrobu hudebních nástrojů a výřezy pro výrobu krájené... celý příspěvek >
Mladý, vzrostlý les, 24.2.2014
Takto vzrostlý les se již neprořezává, ale probírá. Jedná se o zásah tzv. probírka. Účelem tohoto zásahu je podpořit tvar, růst nadějných stromů, zajistit zdravé kmeny, ochránit les před škodlivými činiteli, jak biocidními, tak... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 24.2.2014
MS 211 mám čtvrtým rokem na prořezávky a zatím jsem s ní moc spokojený. Ovládání plynu mi nezlobí a jestli-že mi trochu prosakuje hadička, tak to neřeším, řetěz je dostatečně namazaný a olej v nádržce zbývá. Co se týče držení lišty a řetězu jednou... celý příspěvek >
Výběr postřikovače stromků, 24.2.2014 Obsahuje fotku
Pane Stanislawe měl jsem na mysli profesionální keramickou trysku, jako je na obrázku. Nikde jsem keramickou trysku na ruční postřikovač na internetu nenašel. Zveřejněte fotografii té vaší keramické trysky a prodejce. Děkuji. Pár seminářů jsem za... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 24.2.2014
O Stihlu např. MS 211 jste nepřemýšlel? Používám ji do prořezávek v plném profi nasazení několik let a pořád drží. Mám-li být upřímný, tak bych si z těchto pil také nevybral ani jednu. Pilu nekupujete každý den. Kolik chcete do pily investovat?... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika