Příspěvky uživatele - 210.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pálení z hrušek - vedení kvasu, 4.10.2015
Zdravím. Jelikož jsem v téhle oblasti nováček- pálím poprvé, chtěl bych se zeptat, jestli je pravda to, že je kvas připraven v momentě, kdy koláč padne na dno nádoby? Bylo mi to tak řečeno. Mač jsem založil cca před 5 týdny, nemíchám, nepotápím, jen... celý příspěvek >
Pepíno Gold melounek, 5.4.2015
Mě přišlo 8 sazeniček a budu se držet návodu. Chci se zeptat, dnes už zkušených pěstitelů na zkušenosti a vychytávky, je-li možno.  Díky za jakoukoli zkušenost. Jirka
Mičurinův Granátový, 14.10.2014
Jako každá jeřabina není syrová dobrá. Musí se s ní tepelně pracovat hlavně kompoty, likéry, džemy možná vino, ale to jsem nezkoušela. Já jsem je sháněla po zahradnických centrech, ale marně. Nakonec nezklamal net - "stare odrudy" a už po zasazení... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika