Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015
Co má společného průmyslová revoluce s neznalostí. Lehce si protiřečíte. V předchozím vstupu jste něco o zarovnávání a dělení psala. Můžete definovat co je kování, protože napsat, že zápustkové kování je kování, je na kouli v první písemce v prvním... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015
Milá zlatá EM, nikdo vám nebrání považovat „rýč“, za univerzální nástroj, ale je to velká chyba. Vše co má jakkoliv zahnutou násadu není rýč, ale lopata. Tomu, kdo touží po kovaném rýči, tak mu ho český vyhledavač nenajde, protože jednoduše v česku... celý příspěvek >
Tera Vari - orba, 5.11.2015
Protože Google překladač neví co je latifrťkový, tak prosím o vysvětlení.
Ten soustruh a jeho části, vám nevadí? Jinak ta trubice, má s orbou velmi mnoho společného. Když vám ji zalepí biosložky obsažené v palivu, tak neoráte!!
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 5.11.2015
Těch důvodů je víc. Ten největší, je ovšem pro téměř všechny účastníky nepochopitelný, přestože jsem se o něm mnohokrát zmiňoval. Další důvod je, že to považuji za sport, u kterého nemusím na nic myslet, vyměřené to mám již dávno, nyní natáhnu pouze... celý příspěvek >
Chtěl jsem vám pane PP, ukázatt co umíte nejlíp. Vtrhout věci z kontextu a přeorientovat do směru o který vůbec nejde. Že se za odkazem skrývají bláboly inženýra Tocháčka, vím už dávno. A co je toto:  Emulse se v karburátoru nenachází, ale... celý příspěvek >
Tera Vari - orba, 4.11.2015
Tak v tom případě je to kravina. Na odkaz se nebudu tím pádem dívat.
Člověče, vy jste tatar. Koník je opěrka dlouhých obrobků na soustuhu, ta opěrka se tak jmenuje, protože připomíná šachového koně, pinola je objímka, která zabraňuje prohýbání dlouhých obrobků, na loži leží suport, pinola a koník, vřeteno je něco co... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2015
Vladimíre, tak daleko jsme ještě nedošli a přál bych si, aby mi to ještě nějaký ten pátek vydrželo, samozřejmě to přeji ostatním postarším zahrákářům,
Že u vás říkáte radlici náklad, neva, ale bylo by velce divné říkat radličnému pluhu, nákladní. Nenapsal jsem, že je kovář tlučhuba, napsal jsem, že není. Za tím „je“, v poslední větě jste si zapoměl dupnout. Dokažte a dložte nějakou odbornou prací,... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 4.11.2015
Je to v podstatě Hlohovec, mám ho, neseje, akorát velká semena, např fazole, hrách, bob, malá semena se dostanou mezi výsevní kotouč a skříň a je po setí, kdyžž jsem ho kupoval, tak stál asi 1600, možná, že byly ještě Kčs, navíc mu upadly v předním... celý příspěvek >
Vše je věcí názoru, znalostí, zkušeností a samozřejmě také lenosti. To, že někdo v určitém čase, mezi jiným používá rýč, je podle vás nevyléčitelná duševní porucha, je tak trochu na hraně.
Pořád dlužíte to foto, to jen proto, aby s vám aspoň něco věřilo
Ještě bych doplnil: Víte pane SvKm mám rád dno brázdy pěkně v rovině, což žádným špičatým nástrojem nejde. Ryji na co největší hloubku, to znamená zarývat čepel rýče co nejkolměji do půdy. U mekhuku, při délce jeho čepele 30cm, se dostanu dost... celý příspěvek >
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 4.11.2015
Bohužel vám neporadím, ale zkuste najít něco sám, je toho na netu dost. Ale musíte si také uvědomit, že k přesnému setí, nestačí vymakaná mašinka, potřebujete k tomu také obalované osivo. No a to v Česku nehrozí!! Nikdy nebudu vychvalovat něco, co se... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika