|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016 Ještě pro záchranu cukru, můžete tento rozpustit, přefiltrovat a odpařit vodu. |  | Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016 Včelař to teď vezme těžko, ale dá se použít na urychlení tlení v kompostu. Někde jsem četl, že na 1m³ organické hmoty, stačí 1kg cukru, místo močoviny, nebo jiného dusíkatého hnojiva. Je to málo, je k tomu potřeba vícenásobného množství, musím... celý příspěvek > |  |
|  | Oleo Mac GS 520 nebo Oleo Mac OM 952, 31.1.2016 Jj, je to tak. Parádně se zneužívá lidské vlastnosti „šetřílek“, která je v chudobném Česku, značně rozvinutá. |  | Jak na rejska?, 29.1.2016 Zúžt česna nyní na potěbých 7mm je pitomost. Může se vstupu rejska a myši bánit kusem mateří mřížky. Nutno hlídat a při prvním proletu, odstranit. |  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 27.1.2016 Že jsem se ptal. Odpověď je plně v pně vduchu co je známo. Nikdo nemá žádné povinnosti a i s výměnou svíčky, je nejlepší jet do servisu, protože k jejímu dotažení, jsou jistá pravidla a specialní nástroj, který nemá každý majitel motoru a trouba... celý příspěvek > |  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 26.1.2016 Nikdy jsem se za odborníka nepovažoval. Ale když to umíte, tak prosím, pro „odborníky“, vložte rozkes motoru GSV190 s katalogovými čísly, protože, ať jsem šmejdil, jak jsem šmejdil, tak jsem v Hondastrojích nic takového nenašel. |  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 25.1.2016 Už ses tam mrknul! Vedou jen celé motory a příslušenství! Kde jsou náhradní díly? |  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 24.1.2016 Pěkné obrázky, pěkné, ale rád bych věděl jak se přikrmuje kingfisher, v jakém krmítku se mu podává přilepšení a kde se opatřuje krmivo. |  | Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 Vy jste nějak špatně spadl z višně. S tím se kšeftuje ve velkém a v objemech o kterých se vám nemůže ani zdát. Taky jsou pro mne ujeté eshopy, koupím věc, která neni ani řádně podsaná a vyobrazená, může to být třeba náhradní díl, za dopravu zaplatím... celý příspěvek > |  | Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 To je důsledek klinkání klíčemi. Když jdete něco koupit, tak je třeba si nasadit růžové brýle a zacinkat svazečkem klíčů. Myslím si, že prodejní cena by se měla odvíjet od ceny výrobní a než se zboží dostane ke spotřebiteli, tak by mělo projít... celý příspěvek > |  |
|  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 21.1.2016 OPRAVA!!! Ty bůry přejmenovat na pětky. |  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 21.1.2016 Máš vůbec představu, jak se co a v jakém množství za časovou jenotku vyrábí a jak tě veme na hůl výrobce a násobně prodejce. Je zhovadilá zlotřilost, prodávat kousek papíru za 5 - 7 burů, když mašina z kotouče papíru vyseká těch pitomostí 1,3 melounu... celý příspěvek > |  | Náhradní díly na motor honda gxv 160, 19.1.2016 Jo, najdu tam vše co nepotřebuji. |  | Pařeniště bez hnoje, 6.1.2016 K založení pařeniště je možné využít balíky odpadové juty, V zásadě lze použít jakýkoliv rostlinný materiál, kterému se musí dodat dusík a počáteční záhřev provést zálivkou horkou vodou. |  | Fazole Dalmatin, 5.1.2016 Se sponem si nedělám těžkou hlavu. Vysévám do plných řádků, jejichž rozteč je 30cm. |  |
 |
|
|
|