Příspěvky uživatele - 147.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2016, 12.2.2016
tak to smekam, me to klici dost dlouho a to mam na vyhrevne podlozce v pude. A jak Vam pak ty papriky plodi, kdyz vyrostou?   
Rajčata 2016, 11.2.2016
prelevate nekdo semena rajcat horkou vodou, ci macite den ve vode, aby lepe klicila,  pred tim, nez zasadite? Cetla jsem, ze to pry nekdo tak dela i u paprik...
Poznej ptáka 2, 11.2.2016
To cizí slovo v první větě, je nejspíš velká ptákovina.
Chlupaté jádra vlašských ořechů, 11.2.2016
Aleale, pane doktore, říká se nedávej slepici to co sám nesníš! Když ji ničeho jiného nedáte, tak strádá, přesto snáší vejce, která jsou koncentrátem toho co sezobla. Takže ty aflatoxiny si stejně do těla navezete. To že sýkorka sezobává nejraději... celý příspěvek >
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 8.2.2016
No a co se tam má zkusit. Prohlížet to co mi je k ničemu a ztrácet čas. Taková rada zkus tohle, je jen na dvě věci. Kdzž neumíš postnout konkrétní věc, tak se do toho raději nepleť.
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 6.2.2016
Špatně si to vysvětlujete. Nikdo neplivá přímo na hondu, ale na to co je na ni nabaleno. Myslíte si, že antipodi jsou lepší, než my, že je to jeden vedle druhého samý extra vzdělaný mechanik.  Antipod si koupí, něco ze zahradní techniky a v... celý příspěvek >
Dnes, kdy se neví, kde co vyrobili, je až moc ujeté, kupovat nějaké origo. Co to vlastně je to origo. Když budu mít katalogové číslo výrobku-náhradního dílu, tak je úplně jedno kdo ho vyrobí. Na co by měl Logo, přitlačit. Jak si představujete ceny,... celý příspěvek >
Kupovat u někoho přes eshop něco podle obrázku a ne podle katalogového čísla, je o hubu.
Rajčata 2016, 5.2.2016
Pane Vladimire, soukroma zprava mi zaslat nejde, tak jsem se chtela zeptat primo tady. Z minuleho roku se mi nejlepe osvedcila bejbina, opravdu moc chutna. KBX byla dost rozpraskana. Zajimave je, ze jedna rostlina byla perfekni, ostatni tohoto druhu... celý příspěvek >
Papriky 2016, 5.2.2016
Ja minuly rok pestovala klasicke dlouhe palive, ale ty jsou dost slabe a celkem palive byly ty kulate, co prodavaji v obchode, nazev nevim, ale vadila mi u nich dost tuha slupka, strasne hodne vnitrku a "masa" malo.
Papriky 2016, 4.2.2016
pestujete nekdo palive papriky habanero nebo podobne palive? Daji se jist? Chtela jsem si koupit seminka, ale vaham, jesti to nebude uz moc. Mela jsem minule jalapenose a to bylo OK. Seminka stoji 120 kc, tak poradte. Diky
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 2.2.2016
Jj, je to tak. Nedostanete v příslušném krámě sadu těsnění ke karburátoru, ale uslyšíte od jednoho a téhož člověka žoviálně pronesenou větičku přivezte to, my se vám na to kouknem. To znamená, že těsnění je, ale pro trouby, je neprodejné a když se... celý příspěvek >
Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016
Ta tlustice zašla přemokřením.
Náhradní díly na motor honda gxv 160, 31.1.2016
Divil byste se, kolik lidí to zvládné.
Cukr jako hnojivo?, 31.1.2016
Jak to víte, že nepálí, při použití na ránu. Jednou se stala věc nemilá, po větším zhmoždění určité partie na noze, mi vzniknul velký nehojící se bolák. Skončil jsem u kožní lékařky, která to okomentovala slovy „no máte to pěkný bercák, něco s tím... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika