|
Motor Honda - teče benzín z karburátoru, 10.4.2010 Odpověď na kacírsku otázku.
Motory Honda mají největší a nejploší charakteristiku kroutícího momentu v daných obazích a mají nejnižší náklady na mth. To vše samozřejmě při stovnávání s ostatnímy motory ve stejné kategorii. |
 |
Traktor Hecht, 2.4.2010 Našel jsem asi totéž jen z jiné směny |
 |
|
 |
Jak spravne nastavit pluh na VARI?, 1.4.2010 Je jedno jestli máte jedno nebo obustranný pluh. Vždy se oře na rozteč kol 610 mm. Nevím z kterého roku máte NT 01, ale je to to širší. Popis nastavení pluhu najdete na stránkách výrobce stroje. Myslím v sekci rady do zahrady nebo co. Určitě to... celý příspěvek > |
 |
Prevodovka dsk317 Luis, 31.3.2010 Měl jste před montáží, nebo těsně po ní ověřit, jak hluboko a volně zapadá palec. Když to tam trží "jak pes ježka" vyskakuje to se záběru. Častým důvodem nedostatečnéto zasunutí palce je i zdeformovaná ona závlačka. |
 |
Zahradní robot - receptář, 29.3.2010 Asi jsme našli stejné odkazy i videa. Je to jak píšete, ale znáte to: "chceš - nechceš - nazdar". |
 |
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010 Tak to jsem nevěděl. Žil jsem v tom, že když ruce obsluhy opustí vodící madlo, mimo jiné, musí zhasnout i motor. |
 |
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010 To jo, ale vždy se musí držet madlo jinak motor i tak zhasne, takže při vysypávání koše celkem nepraktické. Nožovou spojku mají i Hondy a i výrobce popisuje její přítomnost tak, že aby se se strojem dalo přejíždět z jednoho pracovního místa na druhé... celý příspěvek > |
 |
Prodejci stihl, 20.3.2010 Image neimage, kdyby přijel tesař třeba v mercedesu a sfušoval páci je u mě fušer ať dělá s čím chce. Buď to to sedí a nebo je po tom h... o. Nic mezi není. A ego? To ať si zvedá jak chce a čím chce. Je to na něm. Já myslím, že zákazník hledí na to... celý příspěvek > |
 |
Jaký olej do motoru B&S 675 Easy Start (Al-ko 520 BRV), 16.3.2010 Což o to, dily vyreklamují třeba u zastoupení, ale pokud mají náklady na servisní práce v marži z prodeje stroje, který v tomto případě neproběhl kdo ví jak se zatváří. |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 10.3.2010 Možná jste J.S nepochopil, protože si myslím, že odpověděl celkem přesně. |
 |
|
 |
Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 9.3.2010 Já teda nevím, ale s tím "tíž - lehčejc" je někde chyba pánové. Pan Vysloužil to opsal jak by to mělo být a pokud má ferda sekačku z MF a deset let starou, tak je to s největší pravděpodobností Castel Garden a ten by se měl chovat jako píše... celý příspěvek > |
 |
Lis na malé balíky sena, 6.3.2010 No právě, jde o to kdo to jak myslí. Pár (dva) králíci je něco jiného než 6-8 ovcí, nebo 4 prasata atp. označené jako pár zvírátek.
Ale to je jedno, no pokud vy ručně lisujete dvoukolák nebo dva sena, chápu to, že nemá cenu cokoli kupovat, ale... celý příspěvek > |
 |
Lis na malé balíky sena, 6.3.2010 Jak dlouho trvá celá vámi popisovaná oprace? Já ročně slisuju jen do 700 balíků sena s slámy. Jde jen o také to domácí lisování, takže nevím o lisování všechno, ale nedovedu si představit toto řešit pomocí nějaké "kouzelné bedýnky" a růčo pohonu. Asi... celý příspěvek > |
 |
Lis na malé balíky sena, 5.3.2010 Třeba v takové bebně, kde se dají nejdřív provázky a pak se dá hmota jaksi rúčo stlačí a zaváže. Jenže to slisování není nic moc a balík vypadá taky všelijak, ale je to lepší než volně ložené. Ono taky záleží kolik by se toho takto zpracovávalo. I... celý příspěvek > |
 |
Lis na malé balíky sena, 5.3.2010 V tom případě je to na něm a ať se ozve! |
 |