|
300 000 metrů džungle, 31.5.2009 Jiný kraj jiný mrav. Nedoleko odemne je taky ZOO a na nabídku slušné trávy reagovali: "tak to usušte a dovezte, mi si to vemem, pokud za to nebudete nic chtít"!
Ja nevím, ale tazatel, jak jsem to pochpil já, chce něčím... celý příspěvek > |
 |
300 000 metrů džungle, 30.5.2009 Já se přidržím původního dotazu a požadavku. Dovolím si i konkrétně radit. Na tuto plochu a popsanou činnost bych začal např. u FS 254 s horizontálním mulčovačem. Toto by mohla být ta levnější a výkonavě minimální varianta. Dá se samozřejmě jít s... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 27.5.2009 Vy se ještě zlobíte? :-)) |
 |
Vari nebo Agzat, 24.5.2009 Píšu to zde stále dokola ale budiž. Červené motory najdete dnas jen na výrobku Honda. Všude jinde kde se tyto motory používají mají barvu černou.
Změna barvy na převodovkách DSK 317 i T 20 je jen změna barvy. Nic víc. |
 |
BDR 700, 22.5.2009 Sečte na trojku. Je s tím počítáno. Zbavujete se zbytečně výkonu motoru a obvodové rychlosti nožů. Možnost regulace regulátoru je dobrá věc, ale se sečením nemá nic společného. Uplatní se to třeba u Vari při sázení brambor sazečem, kdy je dobré... celý příspěvek > |
 |
Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009 Já si taky myslím napsat do knihy návštěv ať se jasně někdo vyjádří a uvedou věci na pravou míru. Odpověď dostanete během pondělka a do té doby si můžete o tom zde dál dopisovat. Můj názor je, že se měří nezašroubovaná. To by mělo být z návodu k... celý příspěvek > |
 |
Olej do sekačky, 30.4.2009 Teď to nemyslím na J.S. ale obecně. Mrkněte do receptáře. Je tam reklama na tři oleje od parama mogul alfa 4T, mogul alfa a amogul TSF. Jsou to přesně ty tři oleje, co obsáhnou celou vaši "zahradu". Vyobrazení na obalech je velice výstižné... celý příspěvek > |
 |
Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 Já mám sekačku al-ko od roku 97. Šasi plechové neprorezlé před čtyřma rokama vyčištěné a ošetřené záladovkou. Stále bez děr, tak ať mě někdo přesvědčí o tom, že starší al-ko nemělo kvalitu. Motor ten nejžebráčtější Tecumseh atvantage. Stále jede a... celý příspěvek > |
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 17.4.2009 Nedělá mi problém odpovědět na prvotní dotaz. Do všech dvoutaktů co mám doma pila, křovinořez, rosič, Vari, skútr(nepoužívám oddělené mazávní) požívám do benzínu olej Stihl. Míchám jako by 1:50, ale vždy dám o "kapku" víc - pro... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 Jistě že to pomůže. Kdo zná konstrukci a porovná řešení hydropojezdu u ještěrky od A po Z a těch drnčítek na sekání trávy pozná kde se láme chleba. Lidi nezlobte se na mě, ale hydropojezd který nemá to nejdůležitější - chladič oleje nemůže dlouho,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
výběr tlakové myčky, 1.4.2009 Chtěl bych oznámit, že já mám hotovo!!! Myčka K 520M funguje jak má, nic a odnikud neteče. Trénoval jsem s ní asi jen pět minut a zatím bez závad.
Chtěl bych taky poděkovat pánům Robertovi a Renému za jejich názory a rady, které mi pomohly "jak... celý příspěvek > |
 |
výběr tlakové myčky, 30.3.2009 René, proč se dává motorový olej? Chápu, že převodové oleje typu PP jsou husté, ale ty "moderní" řidiny do převodovek jsou také nevhodné? Proč? Mám pohromadě všechna těsění a snad zítra budu kompletovat. Tak se ptám. Díky. |
 |
výběr tlakové myčky, 29.3.2009 Troufnu si říci, že jsem moji závadu odhalil za včas a čvachtání ve směsy oleje s vodou bylo krátkodobé. To vrchní ložislo po pterém běhají pístky je takový věneček s kuličkama proti němu od motoru miska s žlábkem na ty kuličky a je stejně,... celý příspěvek > |
 |
výběr tlakové myčky, 29.3.2009 Dobrý den pánové, poprosil bych o radu. K 520 M voda v oleji, takže emulze. Znamená to vyměnit obě těsnění. Jak dole tal to co je v hlavě. myslím si, že měnit ten silon. kus mezi oběma těs. kroužky není třeba neb netěsní ale jen vede a tlačí na... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 26.3.2009 Petře, zahrádka opravdu není velká, ale pro dopravu dřeva z lesa, jak píšete, by byla z mnoha důvodů vhodnější Vari. Já vím - ta cena nebo přesněji rozdíl. Pouvažujte a informujte se třeba na stránkách výrobce ještě o Vari eco. Myslím, že by vás to... celý příspěvek > |
 |