Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení trvalky, 29.11.2014
U nás (vespod písek) nepřežila zimu ani přikrytá listím a chvojím ani jedné, a to jsme ji vysadily tři... Ledaže by byla zima stejná, jako loni.         Lída
Co je to za kytku, prosím?, 27.11.2014
Já původně myslela Sel.denticulata, ta vypadá podobně, ale je nižší. Vypadá to opravdu, jak píše p.Josef, na tu C.lycopodioides, kdysi dávno asi před padesáti lety jsem také nějakou podobnou měla  ;-))... celý příspěvek >
Co je to za kytku, prosím?, 27.11.2014
Vraneček (Selaginella)?           Lída
Staré renklódy, 27.11.2014 Obsahuje fotku
Nevím, odkud jste, u nás v HK dozrává v prvním srpnovém týdnu ryngle Oulinská.           Lída
Neznámý keř, 25.11.2014 Obsahuje fotku
A lamarckii má jiné listy - viz foto...         Lída
Opravný řez renklódy, 25.11.2014
Chtělo by to dát fotky všech těch vašich stromků, co chcete opravovat... Lída
Neznámý keř, 25.11.2014
Ad trojčetné listy - připadalo mi to tak na té první fotce, teď vidím, že to tak není. Ruj má lístky vepředu kulaté, muchovníky mají listy delší. Arónie u sousedky je ale už víc než měsíc opadaná (vždy mezi prvními) a k podzimu bývá ohnivě červená.... celý příspěvek >
Neznámý keř, 25.11.2014
Když jsem si zadala trojčetné listy, vykoukl na mne štědřenec (Laburnum) a křídlatec (Ptelea)...           Lída
Kdy ořezat vlašský ořech, 23.11.2014
Jak doba řezu, tak pěna do dutin je blbost - ale vaše věc...
Roubovací nůžky, 20.11.2014
Díky za vysvětlení, vypadá to zajímavě... Ale dočetla jsem jen o vinné révě, o stromcích, jak se tazatel ptal, ne.            Lída
Roubovací nůžky, 20.11.2014
Ježiš jak ten složitý přístroj funguje ???     Lída
Vylévání sudů?, 18.11.2014
Pokud voda zmrzne v sudu s vybouleným dnem, vyboulí se ještě víc - až nakonec se dno odtrhne od stěn (u mne to tak bylo).     Lída
Vylévání sudů?, 18.11.2014
Do cca -7°C nechávám vodu v sudu (nastojato vložené prkno + 2ks plavajících hranolků), při větším mrazu sudy vylévám, jinak se vyboulí dno.  Lída
Černá růže, 18.11.2014 Obsahuje fotku
Jen si to přeložte- je to tahle na fotce...
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 17.11.2014
Pod ořešákem mám z jižní strany jostu, tavoly, mahónii, proso, hosty, trojpuk, bobkovišeň, petrklíče, japonskou azalku, uvulárii, brslen, tavolník...- prostě kus okrasného záhonu, ze severní strany trávu.           ... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika