|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lesknice rákosovitá, 10.4.2014 Já jsem kolem textilku měla ano, v naivní představě, že ji to usměrní. Jak narazila na díru, ve které byl vysazený keř, okamžitě tam vyletěla nahoru. Momentálně je rozlezlá asi o 2m a protože začala zabírat i záhon s dalšíma kytkama, musím také... celý příspěvek > |  | Pokus o skalku v brehu, 9.4.2014 Moc pěkná..ta fotka, ale oproti zadavateli má mnohem menší sklon. Tam, kde to mám stejně, je to dobrý, ale v některých prudších místech to jede dolu. Já tam textilku taky nemám, mám jen takovou kamennou drť a ta na hlíně celkem drží. Pokud je kůra na... celý příspěvek > |  |
|  | Pokus o skalku v brehu, 8.4.2014 jak píše Lída a vysypat nějakým drobným štěrkem, drtí... dle výběru. Jak se trvalky budou rozrůstat a srůstat, postupně textilku odtrhávat. Je to peklo, mám to podobně, ale bez textilie a s plevelem bojuju už několik let, se střídavým úspěchem dle... celý příspěvek > |  | Vlašský ořech - přesazování, 8.4.2014 Také jsme přesazovali ořešák s cca 5cm průměrem... Dá se říct, že celá akce stojí za prd Ořech má silný hlavní kůlový kořen a ten když porušíte, jako, že ano... tak se velice špatně ujímá. Nám se sice ujmul, stagnoval ve stavu letargie cca 3roky,... celý příspěvek > |  | Pěstujete někdo dřín urbiniana, leycesterii nebo sazaník?, 7.4.2014 Leycesterii mám, jen ne asi přímo tento kultivar - co uvádíte. Loňskou zimu přežila, vypukla - tak jak se u nás uvádí - znovu od kořenů. Tuhle letošní,,podivnou" nezmrznula vůbec, zůstala zelená. Zítra, když si náhodou vzpomenu vám ji nafotím. |  | Trnky Kulovačky, 6.4.2014 U nás na Horňácku, gulovačky taky máme, už jen pár stromků se najde po okolí. Jsou velikosti cca skleněné kuličky, slaďoučké a od pecky jdou. S Durancií se to nedá srovnat. Bohužel většinu asi taky,,zkosila" šarka |  | Co je to za salát?, 31.3.2014 Jé, tak jak se přesně jmenuje, teď z hlavy nevím, ale prodává se to i ve směsi s načervenalýma a jsou to,,saláty k trhání listů". Neudělá vám tedy klasickou hlávku, ale otrhávají se lístky postupně. Měla jsem vloni na podzim, letos mi zatím neleze,... celý příspěvek > |  | Kokršpaněl - kolik se dožije?, 28.3.2014 Pane Ferdo, věřte, že alternativu,,špatně živý" - by jste nevolil... Měla jsem babičku, která hrozně lpěla na životě a i když se dožila 90, vůbec si nepřipouštěla, že by Ona! mohla umřít. Pak to s ní během roku začalo jít z kopce, viditelně chátrat,... celý příspěvek > |  | Nemoc psa? Poraďte, 24.3.2014 Budem držet palce, ať je to,,jen" ten zánět. |  | Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 24.3.2014 Opravdu se v bytě nic nezměnilo? Žádná rekonstrukce, výměna oken, někdo z rodiny, kdo rád větrá nebo zalévá Ještě bych měla podezření na,,něco"? s vodou. Máte svoji, či z vodovodu? Pokud nic z toho, tak to už by mne ale celkem vyděsilo... |  |
|  | Nemoc psa? Poraďte, 23.3.2014 Nemyslím si, že to budou močové kameny, psy na ně netrpí tak, jako kastrovaní kocouři(u těch je to všeobecně známé) U psa to vypadá na prostatu, poslední dobou je hodně psů jak se zvětšenou, tak bohužel hodně nádorů. Pokud se nemůže vymočit, je to... celý příspěvek > |  | Podivné chování kočky, 17.3.2014 Hmm, máme taky kočky, kastráty, ale je to kočka a kocour. Sem tam se taky servali, ale jinak spolu partí. Že se vaše kočky servaly až tak, mne celkem překvapuje. Nemůže v tom být třeba žárlivost? Můžou se venku setkat i s jinýma kočkama? Není to... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 16.3.2014 Oprava: jéé, jsem to popletla... samozřejmě jsem myslela, co napsal pan Josef, neb ho mám doma. Akorát nevím proč, jsem si celou dobu myslela, že je to fakt druh škumpy, mám takový dojem, že to tak měli popsáno někde na stránkách (nevím už, odkud ho... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 16.3.2014 Mohla by to být zakrslá škumpa: Rhus typhina 'Tiger Eyes' - škumpa orobincová. Šíří se invazivně kořenovými výhony do okolí, potřebuje kořenovou zábranu.
|  | Pes a hárající fenka, 5.3.2014 A neplánují třeba sousedé fenku vykastrovat? Pokud jim také vadí štěkot a vytí vašeho psa a fenka není chovná, přiklonila bych se k tomuto řešení. |  |
 |
|
|
|