Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cherry KGB-KYM green bush, 1.12.2015
Stando, nevím. Podle pana Macha tam není roční výpadek. Jen seřízne nejsilnější větve na čípky, kde si zapěstuje nové dřevo. Použitelné tam nechá. Připadá mi to spíš jako variace na řez Pillar. V.
Podnož M 25, 30.11.2015
Nojo, ale dotaz je na M25. M 26 je celkem běžná podnož. Docela by mě zajímalo proč školkaři oživují dávno nepoužívané podnože. Nebo se snad jen někdo někde přepsal? V.
Cherry KGB-KYM green bush, 29.11.2015
Uplně tomu nerozumím. Počítá se teda s plodností na jednoletých kolmých loňských výhonech? U broskvoní by to šlo, ale u třešní se mi to moc nepozdává. Asi mi něco uniklo. V.
Řez třešně, 26.11.2015
Tři rovnocené větve z jednoho místa a v ostrém úhlu. To není uplně ideální. Strom si s tím asi nějak poradí, ale rozhodně bych takto korunu nezakládal. V.
Určení odrůdy jabloně, 24.11.2015
Gloster je odrůda která dobře snáší jara s pozdníma jarníma mrazíkama. Z poživatelných jablek co znám je na tom lépe jen Angold. Myslím, že je to celkem aktuální problém. V
Stará odrůda - prosím o určení, 24.11.2015
Myslím, že Miloš zná určitě obě odrůdy a dokáže je rozeznat. Já Ingrid Mari nikdy neviděl a Hvězdnatou před sedmi lety. Jen to sem dávám jako takové naťuknutí. Každý si umí přečíst pomologický popis a určit čemu odpovídá. Tyto diskuse čte spousta... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 24.11.2015
Zrovna Rubín má dost nezaměnitelné rouby. To by měl dobrý školkař poznat i bez visačky. V.
Stará odrůda - prosím o určení, 23.11.2015
Podobně vypadá i Hvězdnatá reneta (Rote Sternrenette) V.
Rucni nuzky Bahco, 21.11.2015
Našel jsem animaci s nastavováním rozteči rukojetí. Jednosečné nůžky mají jednu nevýhodu. Ostří je daleko tenčí. Díky tomu sice snadno prochází dřevem, ale špička nůžek je náchylná k ohnutí. Pokud jste zvyklí s nůžkami kroutit, páčit ap. tak si... celý příspěvek >
Střemcha - podnož, 20.11.2015
Využití hybridního potomstva Ceropadus x Prunus avium L. jako podnože pro třešně V.
Rucni nuzky Bahco, 19.11.2015
Jasně, pokud je něco levné a dobré, nemá cenu měnit. Taky jsem dříve používal japonské pilky Silky. Byly opravdu vinikající. Pak jsem objevil nepatrně horší Husqvarnu za 1/5 ceny... V.
Mají také vymezení vzdálenosti rukojetí? Párkrát jsem dělal s hodně jetými kovadlinkovými KDS a po sbroušení nože a rozžváchání kovadlinky už byla rukojeťi téměř u sebe. Při dostřihu jsem měl ruku v křeči. Koukal jsem na fotky firmy Loewe a možnost... celý příspěvek >
Mám taky okolo 2m a k tomu úměrné ruce. Felco 8 mi ale sedí perfektně. Jejich velikosti a komfortu práce s nimi se blíží Bahco PG-m. Poslední dobou ale nejvíc používám jednosečné (kovadlinkové) Loeve 8. Jsou unikátní tím, že lze nastavit vzdálenost... celý příspěvek >
Elektrické zahradní nůžky, 18.11.2015
Proč chcete měnit značku? Nebude výhodnější používat kompatibilní nůžky. Budete mít baterii na výměnu, až se sníží kapacita. Mě by spíš zajímaly nůžky, co nabízejí číňaňi. Na Aliexpress inzerují Li-ion nůžky v relacích 200-500 dolarů.... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 16.11.2015
No co k tomu dodat. Samozřejmě to nepoužívejte, je to nástroj pro profesionály. Vyleštěte si ostří belgičákem, pokud si myslíte, že to je nejlepší. Asi toho moc nenařežete, když vám vydrží nůžky ostré jako očkovák celou sezonu. V praxi platí, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika