Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnože od dodavatele z VŠÚO s.r.o. Holovousy, 22.2.2016
Na to jaký má být zdravotní stav je vyhláška. Pokud se vám zboží nelíbý, řešte to s dodavatelem. Další v pořadí je ÚKZÚZ. V.
Nůžky Archman, 21.2.2016
Nojo, tomu zklamání z jednosečných Bahco rozumím. Vůbec nevím proč dělají ty konvexní ručky. Jsou opravdu nepohodlné. V.
Nůžky Felco 2, 8 (6) nebo Bahco PX-M2(3)?, 20.2.2016
Jojo, rezervu tam máš dobrou. Za 200 hodin ořežu 2ha a ještě mi zbyde čas na jiné činnosti. V.
A to já zas poznám. V.
Nůžky Archman, 20.2.2016
Teda to je sbírka klumpů. To jste testoval všechny dostupné nůžky do 200kč? Já mám asi tři klumpy, zbytek je kvalitní. Asi jsem prozřel dříve. No a k těm nůžkám. Zkoušel jsem podobné ve školce. Na čištění kmínku jsou perfektní. Jen na hrušky... celý příspěvek >
7,5 není velká ruka. Používám rukavice 10-11 a Pg - m2 a Felco 8 mi sedí perfektně. Proto si myslím, že ženské ruce by spíš vyhovovaly Felco6, nebo Bahco pg-s. Nemáte v okolí obchod s nůžkami? Odkud jste? V.
Pro ženskou ruku mi připadá Felco 8 velké. Spíš bych šel do Felco6. Z výrobků od Bahca jsem si oblíbil Pg-m (velikostně srovnatelné s F8). Pro ženskou ruku by ale byly spíš Pg-s. V.
První řez habru, 16.2.2016
V první řadě bych zlikvidoval trávník. Řízl bych to tak na půlku, ale klidně i na těch Standových 20cm. Dávám přednost užším habrovým plotům, kde je centrální osa obrostlá vodorovným obrostem. To by ale znamenalo uplně jiný přístup k... celý příspěvek >
Etymologie rostlin, 14.2.2016
Miroslav Šmíd - Průvodce odbornými názvy rostlin V.
Začištění a ošetření velkých ran po řezu, 11.2.2016
Ten chránič špičky se mi vůbec nelíbí. Na hrubší práce v koruně používám jednoruční Hecht. Pila je to mizerná, ale carvingová lišta v kombinaci se správným řetězem je výborná. Lze pracovat špičkou a nekope. Můžu třeba u slivoní vyříznout větev na... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 11.2.2016
1. Řezal za mízy. K malým otlakům dochází běžně. 2. Vysvětlil ve videu, že pro uspokojivý řez s F8 se musí přikládat z jedné strany. U dvousečných to jde z obou. 3.Ty čepele na sebe nedoléhají ostřím, ale krátkou ploškou. Vysvětloval jak se... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 10.2.2016
Pracuje se s nimi jako se štípačkami. Jestli na sebe docvaknou přímo čepelí. nebo krátkou hranou ostří si nejsem jistý. Až je budu mít v ruce, podívám se. Ty nůžky jsou hlavně pro školkaře na čištění kmínku. Neřežou se s nimi silnější větve. V.
Začištění a ošetření velkých ran po řezu, 9.2.2016
Bahco Dělá mimo JS ozubení i JT. Taky není špatné. Taky se mezi ovocnáři používají zahnuté ocasky Bahco s podobným ozubením jako ty tábornické. V.
Oprava: Ty listy jsou 24cm dlouhé.
Stando, ty zelené pilky mají hustější zuby s normálním šraňkem. Jsou určené pro táborníky. Ideájní na vandr. Ten list JS vedle má šraňk vytvořený sbroušením listu směrem ven. Dělá hlaďoučký řez. Oblíbil jsem si pilky v pistolovém pouzdru.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika