Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záměny odrůd, víme co kupujeme?, 6.9.2017
No, je to hrozné, ale je to lidské. Například já to pozoruji sám na sobě. Sám jsem si odebral rouby Velkoplodé, Katinky a Eleny. Sám označil, uložil, narouboval a představte si, co mně vyrostlo. Elena mi zraje hned po Hermanovi, Katinka je koncem... celý příspěvek >
Očko čerešne, 2.9.2017
Ano, chce to vyvazovat, protože jinak to pak člověka později mrzí. No, také si „pomáhám“ všelijak, ale hůlka je jistota. Vyvazuji starou odmotanou roubovací páskou nebo izolovaným drátkem. JG
Kráľovná Viktoria, 2.9.2017
Na Vaše foto Babčete (od pana Janoše) si dobře pamatuji, protože mám taky „Babče“. Jiné, žluté Pávče, Paví vejce z Krkonoš. Ale nejde mi, velká rána na krčku pod mulčem (myši, křoviňák, hniloba?). Měl jsem na mysli to, že na místě, které jsem... celý příspěvek >
Očko čerešne, 1.9.2017
No tedy, to je délka, pane Mimmo! A úplně bez opory? A Třebíč nebo Balkán? (Třebíč, můj rodákov a Balkán mi přeskokem připomene filmová slova pana Větrovce: „Víno jsme pili z holinek …“) Letos jsem nic neočkoval. Nebyla letní míza. (no, je to... celý příspěvek >
Kráľovná Viktoria, 1.9.2017
Ještě mě napadlo pokračování, pane Mikeši. Řekl bych, že pokud si vzpomínám, tak ovoce je „nachlup“ stejné jako na obrázcích ve vláknu. Akorát ty „moje“ stromy nebyly až tak zaplozené jako na foto pana Fialy (ale také byly přeplozené, větve ohnuté) a... celý příspěvek >
Hm, tak i Viktorek bude asi víc. Je to možné. Jako „Špendlíků“. Fotku bohužel nemám, pane Mikeši. A to jsem se letos snažil. To je tak: Před několika lety jsem slyšel, že na křižovatce v Dobré Vodě (směr Mladoňovice, ale Petr se psal i z... celý příspěvek >
Děkuji za odpovědi. Ptal jsem se proto, že mi připadá zajímavé, aby jedna odrůda dozrávala ve vyšší poloze dřív než v poloze o hodně nižší. Na vnímání stejné chuti můžou být ale různé názory. Dotazem jsem si chtěl ujasnit, jestli slívy, které znám,... celý příspěvek >
Dobrý den. Zaujaly mě obrázky Viktorie pana Fialy a datum příspěvku 1. září. Zaujaly mě proto, že podobné slivoně znám a myslel jsem si, že to asi je Viktorie. Vzhled a asi i popis jsou velmi podobné, ale ty, které já znám zrají cca v polovině... celý příspěvek >
Procházkova, 27.8.2017
Tak ještě trošku k té mé „jiné Procházkové“. Takže ponechat i když listí roubovanců je strakaté a na švestkách také řádí obaleč. Jinak jsou švestky čisté, hladké, bez neštovicových jizviček. V předchozích letech jsem čekal, že na starém stromu... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 27.8.2017
Vlastně nevím, ale nebude to nějaká denivka? JG
Procházkova, 27.8.2017 Obsahuje fotku
a ještě naposled, s pomocníky
další foto
další fofo
další foto
Když může mít svoji „Procházkovou“, samozřejmě švestku, pan doktor Vysloužil, tak já třeba také. Připojuji obrázky své „Procházkové“ (odrůdu neznám), protože do mých podmínek je dobrá. Žádnou, srovnatelně dobrou švestku, v okolí neznám. Jedná se o... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika