Příspěvky uživatele - 136.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zase ta lipnice, 20.9.2015
Dnes je to 14dni, tak jeste udivim jestli neco vyleze. Presev jsem chtel co nejdrive v zari at je dostatek casu pro zapojeni, kdy jsou teploty jeste priznive a je vetsi vlhkost, preci jen listopad uz pak byva chladny. Topdresing jsem sice nedelal,... celý příspěvek >
Zase ta lipnice, 11.6.2015
O lipnici rocni ma novy clanek na svem webu p. Sena. Zminuje tam neco o vyvoji noveho pripravku na potlaceni, tak snad bude brzo k mani.
Zase ta lipnice, 5.6.2015
Nyni bych asi volil ciste kostravy, ale uz je to bohuzel tam, zbyl mi jeste jeden 2kg pytlik tak ho casem spotrebuji na dosev jeste. Porad asi lepsi VV-2 nez hristni smes a 25% lipnice neni zase tolik, zbytek jsou jen kostravy. Odstranit LR... celý příspěvek >
Zase ta lipnice, 5.6.2015
Boj jsem uz tak trochu vzdal. Klasicka situace, travnik zalozenou firmou pred 2ma lety do nehodne pudy (tezsi puda) - hristni smes. Problemy byly od zacatku ale pak se to nejak spravilo docela jednou dobou. Loni aerifikace, nejake piskovani atd. LR... celý příspěvek >
Zase ta lipnice, 4.6.2015
Lze Stomp aplikovat proti Lipnici rocni i nyni? V navodu pisou ze do travniku pouze na podzim. Chapu spravne, ze Stomp pouze zabrani dalsimu kliceni semen lipnice, tzn. pripadne vysledky budou videt az po roce jelikoze se jedna o jednoletou travu?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika