|
Příspěvky uživatele - 77.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co nasadit po gladiolách, 15.8.2013 Aha, tak doufám, že není nic ztraceno :-) na podzim a na jaře to napravím :-) Moc děkuji, krásný den
|  | Množení lilie pacibulkami, 6.8.2013 Zrovna jsem chtěla psát to samé, také mi některé lilie, které jsem dostala tvoří pacibulky. A Lído, prosím Vás, kdy asi tak lilie z pacibulek kvetou? kterým rokem? Děkuji Petra |  |
|  | Ruční vřetenová sekačka Hecht 5030, 8.7.2013 No, golf ani tenis se na té malé ploše hrát nedá, ale je to příjemnější pro bosou nohu :-P Tak já se podívám ještě na ty co jste mi doporučil, děkuji! |  | Ruční vřetenová sekačka Hecht 5030, 1.7.2013 Hezký den, chci si pořídit vřetenovou sekačku na zelenou terasu, jenom na ni, je rovná a má asi tak 30m2. Doteď jsme sekali normální elektrickou sekačkou, ale ta tráva prostě trpí. Kdosi mi doporučil sekačku hecht a kdosi Alko, tak se chci ještě... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 23.6.2013 Díky, to vypadá opravdu na ten nedostatek železa, ale je divné, že to má jen ta jedna borůvka a přitom je ve stejném záhoně s dalšími pěti :-O zálivka i hnojení stejné :-O Každopádně děkuji za tip!!! |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 22.6.2013 Mě letos namrzly poprvé horní větvičky cca 10 cm. Borůvky mi prospívají dobře, rašelina byla základ, ale jedna mi letos zčala jakoby světlat, není žlutá, je zelená, ale listy na starších větvích jsou světlejší o dost než na nových. Je celkově... celý příspěvek > |  | Skvrny na listech kanadských borůvek, 22.6.2013 To jsem měla na borůvkách loni na všech, kromě jedné a letos ani tečka, jsou v pohodě, jen ta co ty skvrny neměla mi jakoby bledne :-) nechci napsat přímo žloutne, to ne, ale listy nejsou tak zelené jako bývaly. Hnojím stejně (granule na azalky a... celý příspěvek > |  | Kosatec, 6.6.2013 :-(ooo jee to doufám nebude ono, všem sousedům hodně kvetou, jen mě ne a je to 10-20 metrů od sebe :-(mouchu pohledám, děkuji |  | Vinná réva na západní stranu, 5.6.2013 Já víno táhnu po betonovací síti :-) spíš by mě zajímalo, jak je na tom Vaše víno v letošním roce, je zima, růst se mi zastavil a zrovna letos čekám první úrodu u sousedovic garáže :-) která mi dělá topení :-) Btw, také západní stěna :-) Mám tam... celý příspěvek > |  | Žížaly v trávníku - zelená terasa, 5.6.2013 k provzdušňování jsem tak myslela, jak po tom dupeme, říkala jsem si, že žížaly by to mohly udržet v kondici :-) Tak asi ne :-D |  |
|  | Kosatec, 5.6.2013 Mám kosatce třetí rok, vždycky kvetly, letos nekvetou :-(hlízy mám taky venku, mají jen listy a nic :-(Máte prosím někdo nějaký tip nebo zkušenost co by v tom mohlo být? Děkuji |  | Levandule, 5.6.2013 Nevím, jak to myslíte, já mám levandulky pod oknem druhý rok, udělala jsem radikální řez na jaře, když přestalo mrznout a mám krásné bochánky a už i kvetou, mají asi 30 cm a úžasně voní. Ze semínek rostou sice bídně, ale já dostala od sestry hromadu... celý příspěvek > |  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 31.5.2013 Teda vy máte krásné ty Rudbekie - třapatky :-O můžu se zeptat, máte je ze semen nebo z rostlinek, mi letos nevzešly ani z jednoho pytlíku, ani nachová ani klasická žlutohnědá :-(taky chci takový záhon plný kvetoucích třapatek :-)
|  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 17.5.2013 :-(tak asi nevykvetou, vypadalo to, že jich bude hromada a pak popadaly, asi je na ně už velké teplo nebo nevím :-(chjo, tak moc jsem po nich toužila, měli jsme je na chatě a jsou úžasné, ale zase z nich nic nebude :-(snad za rok to zkusím dříve... celý příspěvek > |  | Třapatka - rudbekie - echinacea, 16.5.2013 Prosím o zkušenost, psala jsem výše, ale nějak příspěvek zapadl. Vysela jsem ty obyčejné oranžovo hnědé podle návodu na konci dubna, zatím jsou teda malinké, tak by mě zajímalo, jestli z nich něco ještě bude, tady jsem se dočetla, že se mají set v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|