|
Příspěvky uživatele - 51.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Test 2 |  | Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Další text |  |
|  | Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Text |  | Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Hřídel 2 |  | Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Hřídel |  | Poraďte při opravě sekačky, 9.9.2015  Zdravím všechny zahradníky.
Máme přibližně 17 let starou sekačku od Mountfielda, konkrétně je to BSK 96 s motorem Briggs (přesný typ momentálně bohužel nevím). Při sekání se najednou zastavil buben i pojezd. Sundal jsem tedy motor. Pod motorem je... celý příspěvek > |  | Jaký štěpkovač?, 3.12.2014 Dobrý den,
poradíte jaký je vhodné koupit štěpkovač na doma?
Přečetl jsem si tady snad všechny diskuze na téma drtič, štěpkovač takže rozdíl chápu. Máme zahradu s přibližně 50ti ovocnými stromy, které nebyly dlouho prořezávané. Jde mi tedy... celý příspěvek > |  |
|
|
|