|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pestovali jste okru?, 21.5.2016 Ja nic nevystipavam a ok take, mam maly stromecek. |  | Pestovali jste okru?, 21.5.2016 Opylte sam, to se mi take stalo, opylovaci nemaji zajem nebo je jich malo. Staci stetecek a uvidite. |  |
|  | Pestovali jste okru?, 18.5.2016 Ja lilky pestuji kazdy rok. jeden plod je hrozne malo. Vetsinou mam od 5-ti nahoru. Delate asi nejakou chybu. Potrebuji hodne vody a osvedcila se mi kompostova puda a dost hnoje pod tim. |  | Magi bylinka, 17.5.2016 A jaky je presny nazev rostliny itralske magi? |  | Pestovali jste okru?, 17.5.2016 no to asi teda nebude rostlinka pro me, moc narocne... i ve sklaniku by to asi nerostlo, protoze v noci teploty dost padaji i v lete... Diky vsem. |  | Pokládání textilie proti plevelům, 17.5.2016 Dobry dem, jak postupujete, kdyz pokladate netkanou textilii napr mezi rajcata proti plevelu. Ja dala do ulicek az k rajcatum z obou stran a lita mi to, i kdyz jsem dala po stranach sem tam kameny. Jak se to dela spravne? Dekuji |  | Pestovali jste okru?, 21.4.2016 Dobry den, hledam nekoho, kdo pestoval okru. Bydlm u Ostravy a zajima me, jestli bych mohla ted vyset doma a nasadit po zmrzlych na zahradu nebo musi byt do skleniku? Radeji bych nasadila na zahradu... dekuji |  | Postřikovač Hecht, 28.3.2016 Prosím, můžete ty drobné vylepšující úpravy u Sola zveřejnit? |  | Rajce Slava Poryni, 27.3.2016 Dobry den, jako chut a vlastnosti ma Slava PORYNI? Zaujal me nazev, tak jsem nasadila... Ale asi by bylo dobre vedet, co ocekavat. Melo by to ale byt rane, ze? |  | Postřikovač Hecht, 27.3.2016 Jojo, je to přesně tak. Po postřikovačích Miura (drahý), Kwazar a něco z Hornbach, jedině Solo. Ve stejné cenové hladině ještě Cooper-Pergler. Zádové v provedení membrána i píst a spousta dalších, včetně bohatého příslušenství. Jen mít peníze. Z těch... celý příspěvek > |  |
|  | Secí stroj K-1 pannon, 20.3.2016 K tomu abyste zjistil pravdu, si musíte ten kus plastu za hříšné peníze koupit. A až ho budete používat, tak zjistíte, že je akorát tak dobrý k setí větších hladkých zrn, Drobné chlupaté osivo, by muselo být obalované, a to je u nás nedostupné. |  | Je Husqvarna opravdová kvalita nebo se jen platí za značku, 14.3.2016 Motor je sice Honda, ale o Japonsku, neslyšel ani písmeno!! Nejspíše je to produkt American Honda Motor Co..Tím pádem se z poctivé firmy stává jen montážní závod, ale i to nemusí být pravda, možná se to kompletovalo v Polsku, Thajsku, Malaisii,... celý příspěvek > |  | Postrik proti prezimujicim skudcum, 10.3.2016 V minulosti, tak mínus cca padesát let, jsem znal několik zimních žluťásků, mívali někdy dokonce klobouk na hlavě, ale nikdy respirátor a rukavice, proč tak činii se jich už nezeptám, protože jsou již dávno v pánu, buď jim země lehká, přestože byli... celý příspěvek > |  | Kukuřice ze sadby?, 6.3.2016 Jj. kecy kecy. I o ty nálety a pařezové výmladky je třeba se postarat!!! A co když takové možnosti nejsou?? Tak přichází na řadu rada obsažená v poslední větě vašeho návodu. Ale co se týče mne, nemám potřebu se kochat fazolovým porostem u koupených... celý příspěvek > |  | Fazole Dalmatin, 6.3.2016 Musíte vyzkoušet!!, tím pádem zjistíte co je lepší. Já mám vyzkoušeno, že fazl vysetý do plných řádků dá větší vnos. Chtěl bych vidět velkovýrobce se specialním secím strojem, co by sel tři až pět semen do hnízd se sponem 30 × 30cm. Hahaha. |  |
 |
|
|
|