Příspěvky uživatele - 179.109

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s kroucenou vrbou, 15.10.2008
Dobrý den, loni jsem na zahradě vysadil kroucenou vrbu. Zpočátku byla krásně zelená, teď jsem si ale všiml, že některé nové výhonky zčernaly a zaschly, ale větvička, ze které vyrostly, je živá. Vrba roste asi 3,5 m od jezírka na slunném... celý příspěvek >
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 18.5.2008
Hezký den, Tak nakonec jsme se po poradě s několika odborníky rozhodli pro živý plot z Thuje "Smaragd". Daniel
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 31.3.2008
Děkuji všem za radu. Abych se přiznal, o živém plotu z listnatých a kvetoucích keřů jsem po nějakou dobu taky uvažoval. Ale odradil mě pohled na sousedův živý plot z habru, který vypadá naprosto příšerně, zejména po opadu listí. Nutno dodat, že... celý příspěvek >
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008
Díky za radu. S odborníkem se určitě poradím. Ovšem na druhou stranu jen v naší ulici je asi dvanáct domů, které obklopuje živý plot z Thují nebo Cypřišů. Ve většině případů se jedná o nově postavené domy, jejichž zahrady navrhoval právě... celý příspěvek >
Dvoubarevný živý plot z Cypřišků, 30.3.2008
Dobrý den, Na vesnici u svého rodinného domu vlastním zahradu, která svou jednou stranou v délce 40 metrů sousedí se silnicí.  Chtěl bych zde vysázet živý plot vysoký asi 2 m, nejlépe z Thůjí nebo Cypřišů. Pozemek je situován z jižní strany s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika