|
Příspěvky uživatele - 217.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chci zasadit švestku, poraďte druh, 31.8.2015 Máte pravdu, opravuji výšku, 620m.ze severu je místo chráněné, jinak bych řekl že místo je orijentováno jihovýchodně.Svítí od 7hod do 15hod a pak navečer(stíní domy).Místo výsadby je rovné, Sám mám na zahradě zasazené jen kanadské borůvky(ty jsem... celý příspěvek > |  | Chci zasadit švestku, poraďte druh, 30.8.2015 Poprosím o vysvětlení část samosprašnou Gabrovskou a samosprašnou Hanitu?
Co si mám představit pod pojmem zapěstováním? |  |
|  | Chci zasadit švestku, poraďte druh, 30.8.2015 Ahoj všem, jsem z Vysočiny, Cca 700m nadmořská výška, a na zahradě chci zasadit 2stromy švestek.Chtěl bych strom aby měl v dospělosti tak 3 až 4m.Doba uzrání konec srpna.Švestky vesměs na slivku, pár na knedle.Odrůdu chci odolnou proti šárce a... celý příspěvek > |  |
|
|
|