Příspěvky uživatele - 103.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaro 2014, 27.5.2014
Děkuji za odpověď, asi máte světlý sklep.Já ho zkusím přezimovat u francouzského okna v kuchyni, je tam chladněji a světlo.Sklep mám tmavý a hodně vlhký. Bláža
Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014
U nás v okolí Karviné kvetou chrpy i vlčí máky každoročně na okrajích obilných polí a hromadách zeminy po novostavbách. Bláža
Jaro 2014, 26.5.2014
Je to nádhera, znám ho z Anglie.Chtěla bych se zeptat, jak ho přezimujete? Schovávate ho? A kam.Děkuji za zkušenosti.Můj nepřezimoval a letos jsem opět neodolala a koupila si nový keřík.Bláža
Jaké skalničky mi vyrostly?, 1.5.2014
Určitě je to chejr, krásně vonící dvouletka.Nezapomeňte si pohlídat semínka, můžete znovu vysét. Bláža
Prodat či neprodat, 29.12.2013
Neznám všechny okolnosti, ale jestliže máte zahradu ráda a baví vás, nevzdávala bych to.Nevím, jak staré děti máte, ale má rada zní, užívat si zahradu ale nenutit ostatní.Umožnit jim příjemné užívání, ohníček,hry ap.Mimo okrasné zahrady pěstovat i... celý příspěvek >
Pivoňky - zmlazení?, 28.12.2013
Je to opravdu nádhera.Taky nejsem žádný odborník.Konečně jsem si na stará léta splnila svůj sen, domeček a hlavně velkou zahradu.Letos se pokusím taky vyset nějaké pivoňky, dal jste mi naději.Kdysi jsem někde četla, že to trvá více než těch 10... celý příspěvek >
Pivoňky - zmlazení?, 26.12.2013
Z vašeho příspěvku jsem pochopila, že úspěšně pěstujete vlastní velmi pěkné křížence.Ráda bych se taky o něco pokusila, obávám se ale, abych se dožila květu a viděla výsledek svého snažení.Prosím napište, jak dlouho po výsevu semen rostlinky... celý příspěvek >
Zkušenosti s Denivkovou farmou Dolce, 21.3.2010
Mám výborné zkušenosti s firmou Lukon-glads, velmi levné a krásné rostliny, výběr,že nestačí peněženka ani pozemek. Jen vybírat a pak musíte škrtat a škrtat. Rostlinky mají dva až tři oddenky, perfektně zabalené. Mám dobré zkušenosti i s dalšími... celý příspěvek >
Které letničky klíčí na světle?, 20.3.2010
Semínka se nezasypávají u lobelky a taky u jahodníku. Všimněte si taky na návodech na sáčcích není u výsevu nakreslen důlek. Bláža
Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 20.3.2010
S těmito zásilkovými zahradnictí nemám žádné zkušenosti.Nevím, o co máte konkrétně zájem, ale mohu vřele doporučit on-line obchody pana Basíka a pana Koníčka. Veškeré jejich zboží bylo zatím v perfektním stavu. Přeji úspěšné pěstování. Bláža
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika