|
Příspěvky uživatele - 103.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaro 2014, 27.5.2014 Děkuji za odpověď, asi máte světlý sklep.Já ho zkusím přezimovat u francouzského okna v kuchyni, je tam chladněji a světlo.Sklep mám tmavý a hodně vlhký. Bláža |  | Je to okrasná rastlina alebo burina?, 26.5.2014 U nás v okolí Karviné kvetou chrpy i vlčí máky každoročně na okrajích obilných polí a hromadách zeminy po novostavbách. Bláža |  |
|  | Jaro 2014, 26.5.2014 Je to nádhera, znám ho z Anglie.Chtěla bych se zeptat, jak ho přezimujete? Schovávate ho? A kam.Děkuji za zkušenosti.Můj nepřezimoval a letos jsem opět neodolala a koupila si nový keřík.Bláža |  | Jaké skalničky mi vyrostly?, 1.5.2014 Určitě je to chejr, krásně vonící dvouletka.Nezapomeňte si pohlídat semínka, můžete znovu vysét. Bláža |  | Prodat či neprodat, 29.12.2013 Neznám všechny okolnosti, ale jestliže máte zahradu ráda a baví vás, nevzdávala bych to.Nevím, jak staré děti máte, ale má rada zní, užívat si zahradu ale nenutit ostatní.Umožnit jim příjemné užívání, ohníček,hry ap.Mimo okrasné zahrady pěstovat i... celý příspěvek > |  | Pivoňky - zmlazení?, 28.12.2013 Je to opravdu nádhera.Taky nejsem žádný odborník.Konečně jsem si na stará léta splnila svůj sen, domeček a hlavně velkou zahradu.Letos se pokusím taky vyset nějaké pivoňky, dal jste mi naději.Kdysi jsem někde četla, že to trvá více než těch 10... celý příspěvek > |  | Pivoňky - zmlazení?, 26.12.2013 Z vašeho příspěvku jsem pochopila, že úspěšně pěstujete vlastní velmi pěkné křížence.Ráda bych se taky o něco pokusila, obávám se ale, abych se dožila květu a viděla výsledek svého snažení.Prosím napište, jak dlouho po výsevu semen rostlinky... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s Denivkovou farmou Dolce, 21.3.2010 Mám výborné zkušenosti s firmou Lukon-glads, velmi levné a krásné rostliny, výběr,že nestačí peněženka ani pozemek. Jen vybírat a pak musíte škrtat a škrtat. Rostlinky mají dva až tři oddenky, perfektně zabalené. Mám dobré zkušenosti i s dalšími... celý příspěvek > |  | Které letničky klíčí na světle?, 20.3.2010 Semínka se nezasypávají u lobelky a taky u jahodníku. Všimněte si taky na návodech na sáčcích není u výsevu nakreslen důlek.
Bláža |  | Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 20.3.2010 S těmito zásilkovými zahradnictí nemám žádné zkušenosti.Nevím, o co máte konkrétně zájem, ale mohu vřele doporučit on-line obchody pana Basíka a pana Koníčka. Veškeré jejich zboží bylo zatím v perfektním stavu.
Přeji úspěšné pěstování.
Bláža |  |
|  |
 |
|
|
|