Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelný salát jako v restauraci, 23.12.2013
ps - a přidává se cokoliv - i třeba paprika nebo kopr...
Zelný salát jako v restauraci, 23.12.2013
Jistě, v jídelnách se to dělá robotem s hákem na hnětení těsta, zelí perfektně pustí šťávu. Doma to nikdy tak neuděláte, ani rukama, ani malým robotem. Zálivkou to není.  Lída
Klíčení v prosinci?, 20.12.2013
Gladioly mám v jednom spodním šuplíku (určený na zeleninu).  Hlízy jsou v papírových krabicích, aby mohly dýchat, po vrstvách proložené novinami. V druhém šuplíku mám sprekélie a ostatní cibulnaté kromě frézií (ty musejí mít teplo). Ten druhý... celý příspěvek >
Klíčení v prosinci?, 20.12.2013
Jedině snížit teplotu, jak už píše Standa. U nás v paneláku musím mečíky přezimovat ve spodním šuplíku ledničky, ve sklepě máme +17°C a to by nepřežily.           Lída
Napájení v zimě, 19.12.2013
Také jsme to tak s vodou dělali, nebo dávali bílé kafe (to neudělá tvrdý led), také řepu, jablka, giganty, mrkev... Lída ps - můj děda (z Moravy) se jmenoval Flašar  :-)))
Uši u vlčáka, 13.12.2013
Máte pravdu, Ferdo, svou fenku jsem nikdy z uvedených důvodů krky nekrmila, takže "zkušenost" nemám. Umřela mi letos zjara ve věku 15 let 8 měsíců .           Lída
Staré odrůdy jabloní, 13.12.2013
Eshop školky Strážnice a "stareodrudy" p.Pešek, dotazem můžete zkusit i Ing Bočka (sbocek@centrum.cz), staré odrůdy mají i školky Arbia Malenovice (ale podívat se do "katalogu" - v "nabídce" mají uvedené jen některé, nesasílají. Ve vých.Čechách o... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní, 13.12.2013
...           Lída
Uši u vlčáka, 12.12.2013
Že se drůbeží kosti i krky psům dávají, nemění nic na tom, že je žrát nemají, protože drůbeží kosti se štípou (mohou poranit střeva) a krky z výše uvedeného důvodu. Pokud výčnělky obratlů z krku poraní při skousnutí psovi dáseň, hrozí její... celý příspěvek >
Poznáte tuto rostlinu?, 12.12.2013
Běžný název kroton...  Lída
Uši u vlčáka, 11.12.2013
Až na to, že psi drůbeží krky nemají vůbec žrát, protože výčnělky na obratlech jim mohou poranit dásně... A ty uši se štěňatům staví různě, některým už od pěti týdnů, některým později. Je to různé kus od kusu, záleží i na krmivu. Mohou se... celý příspěvek >
Uši u vlčáka, 10.12.2013
Uši se staví štěněti mezi 6.-8. měsícem.
Identifikace - malý strom / vyšší keř, spíše řidší, 10.12.2013 Obsahuje fotku
Ale tam vpravo před druhým kmenem zprava jsou opravdu vidět květy jako od dřínu květnatého, i habitus keře/stromu mu odpovídá... Lída Uvidíme, až se ozve někdo z odborníků.
Identifikace - malý strom / vyšší keř, spíše řidší, 10.12.2013 Obsahuje fotku
Ten keř vpravo by klidně mohl být Cornus florida (pochází ze Severní Ameriky). Vypadá to, že na té fotce má bílé květy (tedy v případě svídy listeny).           Lída
Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013
Stahují se provázkem...           Lída
Další diskuze:  4142  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika