Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje tato rostlina a jak ji pestovat?, 15.10.2011
Podle konečků listů to vypadá na chamaedoreu elegans - horskou palmu.Mám ji už asi sedmnáct roků.Daří se jí dobře a pravidelně kvete.Stojí naproti oknu asi 3,5 m od něho.Nesvítí na ni přímé slunce ani není u zdroje tepla.Zalévám ji podle její... celý příspěvek >
Opadávání vánočního kaktusu, 8.10.2011
Já už asi před čtrnácti dny, měl nasazená malinkatá poupátka.Venku mám fylokaktus, ale uklidím ho taky je už zima a navíc letos pěkně kvete.Olina
Kvetla Vám letos hortenzie?, 8.10.2011
Zajímalo by mne zda Vám letos vykvetla hortenzie velkolistá.Mě každou zimu i přes řádné zakrytí zmrzne a další rok opět vyrostou nové pěkné výhony, ale nevykvetou.Je pravda, že kvete na loňských výhonech a má vůbec cenu pěstovat ji v poloze nad 650 m... celý příspěvek >
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 5.10.2011
Co s nima děláte mě odkvetly před rokem a i když je občas přihnojím hnojivem na orchideje tak nic.Taky mám phalaenopsisky.Olina
Poradíte prosím, co je to za pokojovku, 4.10.2011
To jsem ráda, že jsem se tím latinským názvem trefila.Nevím ale jak mě napadl chmelníček asi, že má podobný květ.Olina
Co je to za rostlinu?, 25.9.2011
Podle mne kala nebo druh alokázie.Něco z aronovitých.Olina
Liliochvostec (Eremurus robustus), 19.9.2011
Podle mne to máte kleopatřinu jehlu.Liliochvostec zatáhl listy už v létě.Olina
Poradíte prosím, co je to za pokojovku, 18.9.2011
Pokud se květ klasovitě prodlouží a budou z něho koukat bílé jazýčky, tak to bude chmelníček-pachystachys.Olina
Tvarování syrského ibyšku, 17.9.2011
Ano.Je malinká a ještě musí vyrůst a uzrát.
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 10.9.2011
Já používám Kristalon květ a plod.Olina
Cibulky na liliích, 8.9.2011
No nevím, možná jo.Mám několik lilií i takovou co má za listy cibulky.Tato ovšem nikdy cibulky za listy neměla a kvetla vždy asi na 70 cm vysokém stvolu smetanovou barvou.Letos zůstala jen asi 20 cm vysoká, taková jaká byla než přišel jarní sníh a... celý příspěvek >
Uskladnění dýně, 6.9.2011
Děkuji.Olina
Cibulky na liliích, 5.9.2011
Na liliích se mi vlivem zimy na jaře letos místo květu udělaly takové malé cibulky.Mají lísteček a malý kořínek, mám je odlomit a zasadit už teť nebo ještě ne?Díky Olina
Kamélie a azalky, 4.9.2011
Začínají nám rozkvétat kamélie a pokojové azalky.Vždy kvetou koncem zimy a letos ještě nyní koncem léta? Kvetou Vám také někomu nyní? A čím to asi bude? Letos jsem je poprvé občas přihnojila hnojivem s okyselovačem.Myslíte, že tím? Olina
Tvarování syrského ibyšku, 29.8.2011
Po opadání okvětních lístků se na jejich místě vytvoří tobolka ve které uzrají semínka.Mě teda upadne většinou celý květ.Olina
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika