|
Aeonium a Echeveria, 12.10.2013  Mockrát Vám děkuji.Dostala jsem totiž nedávno tuto rostlinku a myslím si, že je to aeonium.Co myslíte Vy? Olina |
 |
Aeonium a Echeveria, 11.10.2013 Mám z těchto sukulentů tak trochu zmatek v hlavě.Je nějaký znak podle kterého se dají od sebe rozpoznat?Děkuji Olina. |
 |
|
 |
Božskokvět, 14.9.2013 Děkuji za odpovědi.Olina |
 |
Božskokvět, 13.9.2013 Nevíte z čeho roste? Má hlízku nebo cibulku.Děkuji Olina |
 |
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012 Tak já nevím, ale ten bílý květ je stejný jako má čajovník.A to poupě je zase do růžova, tak že by nějaká jednoduchá kamelie.Já mám spíš plnější květy.Olina |
 |
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012 Je to podobné kameliím, které pěstuji.Podle mne to bude čajovník.Olina |
 |
Neznámé rostliny, 19.9.2012 Mě to připadá jako kolumnea nebo eschynanthus.Olina |
 |
Modrobílý záhon, 14.9.2012 Bílou(a třeba i modrou) hortenzii.Olina |
 |
Jak množit palmy, 6.9.2012 Chamaedorea se většinou prodává po několika rostlinách v jednom květináči.Také jsem ji rozsadila.Palma chamaerops (žumara) od určité velikosti kvete a vytváří semínko.Tak z toho nebo z odnoží.Nepíšete jakou palmu vlastně máte Vy.Olina |
 |
Prosím určete sukulent, 2.9.2012 Je to nejspíš jeden z mnoha druhů rozchodníků-sedum.Olina |
 |
|
 |
Kdo pozná tuto rostlinu?, 31.8.2012 Já osobně bych si z koncového výhonku vypěstovala novou a stáčela bych ji podle kruhové opory dokola.Jinak si myslím, že ji můžete zastřihnout ještě letos.Dávejte si velký pozor na její šťávu ať po ní nemáte puchýře nebo něco horšího.Mě se... celý příspěvek > |
 |
Kdo pozná tuto rostlinu?, 29.8.2012 Pryšec zářivý- trnová koruna.Jedovatý.Olina |
 |
Poradí mi někdo, jak se jmenuje tahle rostlina?, 27.8.2012 Mě to podle květu připadá jako nějaká bromélie.Olina |
 |
Prosím o pojmenování rostlinky, 25.8.2012 Podle mě to bude něco slezovitého.Možná druh proskurníku.Olina |
 |
Calathea a syngonium - žloutnou listy, 24.8.2012 Zkuste je prohlédnout, jestli nemají třeba mšice ne jiného škůdce.Olina |
 |