Příspěvky uživatele - 3.0

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vapka netlakuje, 26.8.2015
Zdravím, na to hlavní jste zapoměl, laciné stroje i od renomovaných výrobců mají hlavu čerpadel z plastu a ten se časem deformuje. Tudy jsou potom úniky tlaku a oprava je nerentabilní. Standa.
Pěstování fazolí, 9.7.2015
Dobrý den, snad ještě pomohu, i když je na výsev pozdě.Fazole vždy seji ze sáčků určených k vaření.Používám odrůdu Pinto v Bio kvalitě, půlkilové balení lze koupit za cenu i 48 kč.Není keříčková, pne se mi ke konstrukci dva metry vysoké a pak zas... celý příspěvek >
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 20.6.2012
Zdravím Vás. Proboha zachovejte si chladnou hlavu a selský rozum. Mate pravdu a i v publikacích a z vlastních zkušeností uvádím, že stromky na bujných podnoží se mají nechávat max. 3 roky uvázané u kůlu a potom oporu odstranit. Stromky, které se... celý příspěvek >
Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 20.6.2012
Zdravím Vás! Pochvalu Antonovce jste psal se zaťatými zuby . Rád Vás potěším Jonathány mi letos úplně vybouchly a to ty mrchy byly obsypané květy!!!  Za Angold bych se klidně zaručil, ale roste tvrdohlavě křivě. Orion je chuťově dobrý a pro... celý příspěvek >
Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 20.6.2012
Zdravím Vas. Je vidět, že příroda má neustále to poslední slovo a pěkně nám hýbe rozumem. U nás na opavsku také byly mrazíky jak ty legální tak i ty poslední dobou červnové a to do -4 'C. Ořešáky se u nas sotva vzpamatovávají ze zimního... celý příspěvek >
Otava a Rosana, 20.6.2012
Zdravím. Obě tyto odrudy byly průkopníci chuťově lepších rezistentů. Já se více přimlouvám za Otavu. Je to velký dříč a slabě roste, proto vyžaduje bujné podnože. Muže se u ní objevit alternace při přeplození. Má sice plody střední velikosti, ale za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika