|
Odvětrání studny, 16.10.2012 Nevím co vás vedlo k tomu, že odvětrání jste dělal tak složitě.Jednodušší by asi byl ten komínek na poklopu. |
 |
Co s jabloní?, 28.6.2012 Použít rouby? Když nevím co je to za odrůda?! Tak raději vzpomeňte co jste před 4roky kupoval! |
 |
|
 |
Zarostlá zahrada, 13.6.2012 K Vašemu dotazu je potřeba taky uvážit na jak dlouho budete mít tuto zahradu, popřípadě za jaký pronájem. Vy zahradu upravíte a potom Vás majitel vystrnadí, popřípadě prodá zahradu jinému. Já na to tak doplatil v r.1983.
S tím kultivátorem si... celý příspěvek > |
 |
Červení miniaturní broučci na venkovní dlažbě, 12.6.2012 Chtělo by to foto, nebo uvést velikost (rozměry apod.), pod pojmem ,,malinkatý " se může jednat i o ploštici nebo mšice krvavá, sviluška-což jsou rozdílné rozměry. Ale podle toho, co uvádíte, kde všude lezou to může být ploštice nebo ta... celý příspěvek > |
 |
Cibule je velká jak pažitka, 6.6.2012 Já sa tady modlím za déšť!!! (ZL) Včera trochu popršelo-13mm! |
 |
Pozdní jarní mrazy, 19.5.2012 V Tlumačově (ZL) 190m, Kamarádovi pomrzly brambory. (ukázal foto).Nadarmo se neříká erteple mají být v teple. Já tam teprve pojedu, tak tu hrůzu za chvíli uvidím! |
 |
Casoron G, 15.5.2012 Herbicid BASTA není celosezonní, Casoron G jsem na jaro posypal a celý rok nevyrostlo ani stéblo! Letos to už mezi kamením zarůstá! Já potřebuji totální celosezonní herbicid. Hledám na netu a stále nic celosezonního ať už kapalný nebo sypký... celý příspěvek > |
 |
Pozdní jarní mrazy, 14.5.2012 Díky oblačnosti se mráz nekonal. " yr.no " se u nás strefil přesně. |
 |
Pozdní jarní mrazy, 13.5.2012 Teď jsem dojel ze zahrady a raději jsem úplně brambory zahrnul, ty pozdější co byly nízké. U těch velmi ranných, co už jsou vysoké, to musím nechat na vyšších mocnostech.
|
 |
Znáte tento plevel?, 12.5.2012 Co to je??? |
 |
|
 |
Koňský hnůj, 5.5.2012 Pokud ho hned nepotřebujete, zkompostujte ho! Navrch trochu zeminy. Já to tak udělal v v parném červenci 2010. Byl cítit jen při při převážení na místo uložení. Po přikrytí igelitem by mohl zpesnivět, i kompost potřebuje při zrání přístup... celý příspěvek > |
 |
Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012 Ze sběrného dvorku tyto nebezpečné odpady putují do spalovny!!! |
 |
Výsadba ovocných stromů na horách, 17.4.2012 Myslím si, že jste zadavatelce Domi (150.38), poradili dobře! Čekal jsem, jak se vyjádří ostatní! Ihned po přečtení dotazu v 9hod. jsem myslel na Jaderničku. Dále by se mohla poradit v ovocnářské školce Bojkovice. Stefanos689 vypsal odrůdy dobře i... celý příspěvek > |
 |
Casoron G, 16.4.2012 Po prostudování o přípravku Basta, pochybuji, že by účinky se mohly vyrovnat Casoronu. Už jen použití přípravku.
|
 |
Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012 Asi to bude ten drtník. Dík za info pane Mr.Big. |
 |