Příspěvky uživatele - 64.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odvětrání studny, 16.10.2012
Nevím co vás vedlo k tomu, že odvětrání jste dělal tak složitě.Jednodušší by asi byl ten komínek na poklopu.
Co s jabloní?, 28.6.2012
Použít rouby? Když nevím co je to za odrůda?!  Tak raději vzpomeňte co jste před 4roky kupoval!
Zarostlá zahrada, 13.6.2012
K Vašemu dotazu je potřeba taky uvážit na jak dlouho budete mít tuto zahradu, popřípadě za jaký pronájem. Vy zahradu upravíte a potom Vás majitel vystrnadí, popřípadě prodá zahradu jinému. Já na to tak doplatil v r.1983. S tím kultivátorem si... celý příspěvek >
Červení miniaturní broučci na venkovní dlažbě, 12.6.2012
Chtělo by to foto, nebo uvést velikost (rozměry apod.), pod pojmem ,,malinkatý "  se může jednat i o ploštici nebo mšice krvavá, sviluška-což jsou rozdílné rozměry. Ale podle toho, co uvádíte, kde všude lezou to může být ploštice nebo ta... celý příspěvek >
Cibule je velká jak pažitka, 6.6.2012
Já sa tady modlím za déšť!!! (ZL) Včera trochu popršelo-13mm!
Pozdní jarní mrazy, 19.5.2012
V Tlumačově (ZL) 190m, Kamarádovi pomrzly brambory. (ukázal foto).Nadarmo se neříká erteple mají být v teple.  Já tam teprve pojedu, tak tu hrůzu za chvíli uvidím!
Casoron G, 15.5.2012
Herbicid BASTA není celosezonní, Casoron G jsem na jaro posypal a celý rok nevyrostlo ani stéblo!  Letos to už mezi kamením zarůstá! Já potřebuji totální celosezonní herbicid. Hledám na netu a stále nic celosezonního ať už kapalný nebo sypký... celý příspěvek >
Pozdní jarní mrazy, 14.5.2012
Díky oblačnosti se mráz nekonal.  " yr.no " se u nás strefil přesně.
Pozdní jarní mrazy, 13.5.2012
Teď jsem dojel ze zahrady a raději jsem úplně brambory zahrnul, ty pozdější co byly nízké. U těch velmi ranných, co už jsou vysoké, to musím nechat na vyšších mocnostech.
Znáte tento plevel?, 12.5.2012
Co to je???
Koňský hnůj, 5.5.2012
Pokud ho hned nepotřebujete, zkompostujte ho! Navrch trochu zeminy. Já to tak udělal v v parném červenci 2010. Byl cítit jen při při převážení na místo uložení. Po přikrytí igelitem by mohl zpesnivět, i kompost potřebuje při zrání přístup... celý příspěvek >
Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012
Ze sběrného dvorku tyto nebezpečné odpady putují do spalovny!!!
Výsadba ovocných stromů na horách, 17.4.2012
Myslím si, že jste zadavatelce Domi (150.38), poradili dobře! Čekal jsem, jak se vyjádří ostatní! Ihned po přečtení dotazu v 9hod. jsem myslel na Jaderničku. Dále by se mohla poradit v ovocnářské školce Bojkovice. Stefanos689 vypsal odrůdy dobře i... celý příspěvek >
Casoron G, 16.4.2012
Po prostudování o přípravku Basta, pochybuji, že by účinky se mohly vyrovnat Casoronu. Už jen použití přípravku.
Červotoč v kmeni broskvoně, 15.4.2012
Asi to bude ten drtník. Dík za info pane Mr.Big.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika