Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za stromek, 6.12.2013
Souhlasím, myslím, že tsuga kanadská.           Lída
Síran, sůl, 4.12.2013
Myslela jsem chlorid (ten se prodává jako "draselná sůl"), je 40 a 60%. Pro brambory je lepší ten 60%, protože má méně chloru. Síran draselný jsem nikdy k bramborám nepoužila, spíš ke stromkům, protože má podstatně vyšší... celý příspěvek >
Síran, sůl, 3.12.2013
Malé doplnění - při použití draselné soli u brambor je lépe používat tu s vyšším obsahem draslíku (= méně chlóru).           Lída
Krvavka, 2.12.2013
Vůbec ne, polo a vysokokmeny mít na zahrádce nemohu. Z hrušní mám Pařížanku.
Krvavka, 2.12.2013 Obsahuje fotku
Hrušeň Krvavka - popis : Stará vzácná odrůda letní hrušně s atraktivní červenou dužninou Dužnina: bílá, později červená Velikost: menší plody Chuť: sladká až velmi sladká, kořenitá Sklizeň: začátek srpna Plody jsou díky své... celý příspěvek >
Materiál na drenáž do květináče pro borůvky, 2.12.2013
Nedávala bych nic s vápníkem, nejspíš bych použila kačírek (křemen)  oddělený od zeminy kusem geotextilie nebo netkanou textilií, aby zemina nepropadávala do drenážní vrstvy.           Lída
Krvavka, 2.12.2013
V sortimentu ji má "prodej stromků", ale teď ji momentálně nemá.
Další diskuze:  4142  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika