|
Příspěvky uživatele - 248.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za stromek, 6.12.2013 Souhlasím, myslím, že tsuga kanadská. Lída |  | Síran, sůl, 4.12.2013 Myslela jsem chlorid (ten se prodává jako "draselná sůl"), je 40 a 60%. Pro brambory je lepší ten 60%, protože má méně chloru. Síran draselný jsem nikdy k bramborám nepoužila, spíš ke stromkům, protože má podstatně vyšší... celý příspěvek > |  |
|  | Síran, sůl, 3.12.2013 Malé doplnění - při použití draselné soli u brambor je lépe používat tu s vyšším obsahem draslíku (= méně chlóru). Lída |  | Krvavka, 2.12.2013 Vůbec ne, polo a vysokokmeny mít na zahrádce nemohu. Z hrušní mám Pařížanku. |  | Krvavka, 2.12.2013  Hrušeň Krvavka - popis :
Stará vzácná odrůda letní hrušně s atraktivní červenou dužninou
Dužnina: bílá, později červená
Velikost: menší plody
Chuť: sladká až velmi sladká, kořenitá
Sklizeň: začátek srpna
Plody jsou díky své... celý příspěvek > |  | Materiál na drenáž do květináče pro borůvky, 2.12.2013 Nedávala bych nic s vápníkem, nejspíš bych použila kačírek (křemen) oddělený od zeminy kusem geotextilie nebo netkanou textilií, aby zemina nepropadávala do drenážní vrstvy. Lída |  | Krvavka, 2.12.2013 V sortimentu ji má "prodej stromků", ale teď ji momentálně nemá. |  |
 |
|
|
|