Příspěvky uživatele - 117.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Toptaste, 18.8.2015
No vidíte, pane Taliane, a všechno u mě mohlo být jinak. Když Honza z Vysočiny odhalil, že mám místo Topfirstu Toptaste, tak jsem moc nadšený nebyl. V prvních letech Toptaste - nic moc. Honza napsal, že druhý Toptaste se neztratí a já jsem si to... celý příspěvek >
Flamingo, 18.8.2015
Pokud není spokojenost s kvalitou dozrávajících broskví, tak celkem spolehlivě funguje metoda plody otrhat a nechat je takzvaně "dojít". Prostě nechat je uležet. Já jsem to samé udělal s Flamingem a chuť je slušná. Je to divné, že jsou lepší... celý příspěvek >
Toptaste, 18.8.2015
Odlučitelnost je sice věc důležitá, ale já ji klidně oželím, hlavně když pánové Jákob s Hartmanem vyprodukují více takových odrůd s pevnou dužninou a senzační odolností proti moniliové hnilobě. Samozřejmě i s nadějnou chutí. Toptaste je přesně taková... celý příspěvek >
Lipnická švestka, 18.8.2015
A já zase přeji hodně úspěchů české odrůdě Těchobuzická. Aby všechny její plody začaly už konečně dozrávat tak, jak se sluší a patří na normální slivoň.
Lipnická švestka, 18.8.2015
Já mám Malvazinku zafixovanou taky jako kyselejší, ovšem pan Mikeš se mě snaží přesvědčit, že "stara nemecka sásrak" v Sudetech je Malvazinka. Ta kyselá v konečné fázi zralosti není. Zdravím, pane Mikeši.  Jinak, jestliže jste jedla lepotice,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika