|
Příspěvky uživatele - 133.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 5.12.2014 Děkuji za objasnění. A k tomu pívu z PETky, nemohu posoudit - ještě nebyla odvaha k ochutnání. |  | Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 Tato diskuze je opravdu zajímavá. Chemii nerozumím, celý proces mi připadá složitý a náročný, jen tak mne napadlo - nebylo by jednodušší demižóny vyhodit a koupit nové. Až se povede pomocí chemie demižóny vyčistit, bude následovat diskuze na téma... celý příspěvek > |  |
|  | Čištění demižonu, 6.11.2014 Dovolila bych si doplnit pana Vysloužila. Pokud nemáte písek a síto, zajděte do akvaristiky a drobné kamínky si kupte. |  | Ako sa volá táto rastlina?, 26.1.2014 Je to opravdu pokojovka? Mne to připomíná plevel, který se mi objevuje v zahradě a kvete žutě. Název neznám. |  |
|
|
|