Příspěvky uživatele - 168.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zapraveni pisku do zeminy, 10.9.2018
Dobrý den, prosím o radu. Pro pozemek cca 150 m2 prosáté a prokypřené ornice chceme přidat písek. Je mi nabízen písek betonářský a písek křemičitý. Který je vhodnější? Naše půda je bez jílu. Jaký poměr písku s ornicí použít? Jaké trávníkové hnojivou... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 28.9.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím pomůže mi někdo s indentifikací rostliny? Přivezla jsem si ji z Chorvatska, kde roste buď jako strom nebo se využívá jako živý plot. Předem děkuji. 
Co je to za rostlinu, 15.8.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím, nevíte někdo, o jakou rostlinu se jedná? Děkuji Mirek Pro upřesnění - jedná se o keř na zahradě, cca 2m vysoký.
Česnek spletený do věnců, nebo copů, 27.7.2013
ad tatanka : ale postavíte - ke každé cibuli přivážete špejli a dáte do vázy stejně jako paličák, přidáte pár sušených slaměnek (kytka) - dělám to tak 40 roků a dobrý - ozdoba v kuchyni a zároveň  pohotově při ruce. Jen pozor, aby na něj... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika