|
Příspěvky uživatele - 107.140
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace, 15.8.2015 No ja myslel normalne pres den? Jestli muze byt zapnuta filtrace kdyz je bazén zakryt solarni plachtou? :-) |  | Filtrace, 15.8.2015 Dobry den, chci se zeptat, jestli muze byt zapnuta filtrace pri zakrytem bazénu solarni plachtou? Nechci dělat zbytečne chyby :-). Dekuji za info |  |
|  | Azuro 400, 2.8.2015 No nakonec jsem si s tou vodou poradil... Ale problem trvá a nevim co dal! Vypustil sem pod úroveň skimmeru, demontovat, dal tmel, namontoval a začal znovu napouštět! Ve 22hod napište no do plného stavu a pres ten skimmer valí voda!! A po stěně a... celý příspěvek > |  | Azuro 400, 2.8.2015 Potřebuji poradit jak odsat vodu pod úroveň skimmeru? Jsem ve fázi dokončování a pri napousteni vody jsem zjistil, ze pres skimmer pres těsnění teče voda! Filtrace zapojena, ale ne uplne odzkousena, protoze hladina vody je na úrovni spodních šroubu... celý příspěvek > |  |
|
|
|