Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 16.4.2012
Tak já jsem byl včera v prodejně a nedostal jsem nic a ni, že prý nemůžou vymazat moje údaje.Všechno prý jenom na centrále.
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 15.4.2012
Aspoň můžou zase nafotit fronty před prodejnou, ale asi tam nenapíšou, že to je na vracení peněz za FISKARS.
Thuje smaragd - co jim chybí?, 11.4.2012
Taky jsem pátral jak zalévat thůje a nakonec jsem namontoval kapénkovou závlahu řízenou pomocí elektronické jednotky a tak dostávaji denně v noci během jedné hodiny cca 6 litrů vody.Ta se pomalu vsakuje.Když prší nebo klesne teplota pod 3°C tak... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 7.4.2012
Tak jsem se dneska byl zeptat na mnou předplacenej rýč Fiskars.Dostal jsem odpověď, že to tak rychle nebude.Tak jsem došel k názoru, že pokud předplatilo rýč dejme tomu 1000 lidí tak si od nás MFT půjčil bezůročně 300 000,-Kč a to nás může být i... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.3.2012
Vypadá to jako by byl tenhle podnik bez penízků a potřebuje asi krátko době půjčit.Já jsem tam musel složit zálohu i na schůdky k bazénu.A to je víc jak na ten rýč.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 26.3.2012
Tak jsem taky šel pro ten rýč a jako psala Pani Bohuna jsou jenom na objednávku.Tak snad je dodaji a pak se uvidí.Vzal jsem ten se špičkou.
Poradte prosim akú pílu na doma, 17.3.2012
U mého HECHTa byla lišta i řetěz originál OREGON.A s tím klaďákem bych ten rozdíl taky nepřeháněl.
Čištění bazénu Wapkou, 15.3.2012
Tak jsem provedl test a funguje to perfektně.Kartáč se otáčí pomalu a tlak vody je malej a dávkuje to saponát.V sobotu jdu na vydrbání celého bazénu.
Čištění bazénu Wapkou, 11.3.2012
Já chci použít rotační kartáč a vapku co byla tento týden v LIDLU.Na kartáč jde menší tlak a je možné použít saponát.Blíží se jaro tak to bude brzo aktuální.
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 8.3.2012
Teda já mám od HECHTu hodně věcí a už dost dlouho a žádnej problém.V sobotu jsem vytáhl sekačku a pilu po zimě a oboje chytilo na první škubnutí.Je pravda, že dávám na zimu do benzínu stabilizátor B&S a nechávám plnou nádrž bezinu.Ostatní chodí... celý příspěvek >
Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 4.3.2012
Taky mám HECHT už třetím rokem na dříví do kotle a krbu a nařezal jsem s ní víc jak tu hodinu cotady někdo někde napsal.Kromě broušení řetězů a čištění neni nic jiného potřeba.
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 2.3.2012
Což takhle HECHT 541 B, má to motor Briggs & Stratton a lehké plastové šasi.Cena je dobrá a sám ji mám také a používám na daleko větší trávník.
Zavlažování távníku, 14.2.2012
Na naší zahradě je nastavený zavlažování na 2 hodiny ráno.
Odstranění pařezu, 14.2.2012
To je škoda, že se asi vyplašil a už nám nic nového nenapíše.Škoda aspoň jsem se zasmál.
Doplňky bazénu, 5.2.2012
Je to "žebřík" zhotovený z měděných trubek o průměru 15mm, přívod a vývod je 32mm.Celé to je dané do 10 cm vysokého pozink. rámu(ohnul klempíř) ve kterém je na dně 5 cm tlustá fasádní vata.Zakryté 5 mm sklem.Pod sklem bývá až 105 °C a tím, že je tam... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika