|
Nacpání písku do běžné kartušové filtrace, 7.7.2012 Tak to bych koupil ORLANDO 3,6 x 0,9 pískovou filtraci BERLAN a dávkovač chloru BERLAN a je vystaráno. |
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 2.7.2012 Já mám tu samou sestavu, to je i s tím dávkovačem už druhý rok a naprostá spokojenost.Nyní v těchto vedrech je voda díky solárku 33°C a naprosto čistá a průzračná. |
 |
|
 |
Bazen Orlando, 6.6.2012 Já ho mám teprve druhej rok celej zakopanej a můj známej asi 10 let.Musí se obetonovat včetně dna.Já mám na bazénu nopovku a potom beton. |
 |
Naviják na solární plachtu, 28.5.2012 Na trubce jsou malé nerezové háčky v roztečích na normální obdélníkovou plachtu a na tyto háčky jde pověsit normální plachta za oka která jsou součástí této plachty.Nebo na bublinkovou plachtu jde do těchto háčků dát něco jako skřipec o kšand.Navíjet... celý příspěvek > |
 |
Naviják na solární plachtu, 28.5.2012  Udělal jsem něco tavého. |
 |
Nářadí Fiskars, 21.5.2012 Já ho mám a je opradu dobrej.Za chvilku vyškubu tolik pampelišek, že bych to klasicky dělal do podzimu.Udělá to jenom malou dirku.
|
 |
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 U nás na Vysočině v 5.04 - 3°C.Inventuru udělám až odpoledne. |
 |
Dávkovač chlorových tablet, 5.5.2012 Tam také záleží na výkonu čerpadla filtrace a tak se to nedá jednoznačně poradit.Začal bych od menších dávek a měřil a měřil. |
 |
Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 3.5.2012 A jde o to hlavně jakým odmašťovačem? |
 |
Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 1.5.2012 Asi jsem se špatně vyjádřil.Ten mastný pruh je na bazénové folii v úrovni hladiny. |
 |
|
 |
Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 1.5.2012 Potřebuju poradit čím se dá nejlépe a nešetrněji odstranit mastný pruh na bazénu na úrovni hladiny. |
 |
Elektroventil z pračky, 20.4.2012 Tak na tyhle jsem zapoměl. |
 |
Elektroventil z pračky, 20.4.2012 Dá se to a je to možné ovládat starejma spínačkama na noční proud. |
 |
Thuje z Obi a Baumaxu, 17.4.2012 Už 5 let kupuju cypřiše Lawson a thuje Brabant v Baumaxu a za tu dobu odešla jenom jedna.A máme jich na zahrade cca 80 kusů.Chce to ale po zasazení pořád první rok zalévat.Já jsem nainstaloval automatickou závlahu a je to v pohodě. |
 |
Buksus nebo tuje?, 16.4.2012 Buxus roste pomalu.U nás máme Cypřišky modrozelené a ty rostou velice rychle a jsou husté. |
 |