|
Příspěvky uživatele - 53.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana rybnicka proti vydre, 7.4.2019  Jediná ochrana proti škodící vydře je to co vidíte na fotkách!
Škoda 0.Elektrický ohradník je nefunkční, tedy pokud nemáte ryby v bazenu.
V zimě ho vyzkratuje sníh, v létě rostoucí příbřežní rostliny.
Všechny kecy na internetu jsou pouze... celý příspěvek > |  | Půlené pecky švestek + předčasný opad plodů, 19.7.2016  švestky padají, pecka je napůl s mírným výronem, červ není
Poraďte Ivo |  |
|  | Závady při výrobě domácích uzenin?, 19.1.2016  Pane Vysloužil,
Je zbytečná polemika o správném názvu klobasoveho jedu, my na Hané
To říkáme tak jinde zas jinak, jak uvádí ten pán. Hlavně že všichni víme o čem je řeč, a jak mě kdysi tata naučil tak dělám.
Krájení masa na kostičky je... celý příspěvek > |  | Závady při výrobě domácích uzenin?, 12.1.2016 Všechny Vás Zdravím,
Úplně náhodou jsem otevřel tuto diskuzi a některé příspěvky mě i rozesmály.Nejsem sice řezník, ale klobásky a uzené maso dělám asi 50 let.
Takže recept na měkoučké a chutné klobásky:
5 kg plecko(pořádně odblanit a... celý příspěvek > |  | Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 7.8.2015  Ještě jedna fotka. |  | Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 7.8.2015  Jde to. |  | Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 7.8.2015 Dejte se do toho, v aqaponii a hydroponii je budoucnost. |  |
 |
|
|
|