Příspěvky uživatele - 142.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 18.10.2014
Na poli mi plíseň ukončila rajčatovou sezonu začátkem září, v době sklizně totiž odmítám používat chemickou ochranu. Ve skleníku mám jen drobotinu, tam ještě nějaké zralé plody mám. Ve skleníku nemám letos žádná nezralá rajčata, růst rostlin mi... celý příspěvek >
Kanadska boruvka, 1.10.2014
Na fotce není kanadská borůvka ani náhodou. To je spíše nějaká pokojovka? J.
Záchrana rajčat, 21.8.2014
Ve skleníku mám jen drobotinu a dvě Rozevoje serdce, listy téměř zničeny černí rajčete, plody krásné, čisté zářivě barevné, dnes je obdivovala sestra, která bydlí v podhůří Šumavy. Dále mám tyčková rajčata na dvorku, jsou krytá částečně střechou, do... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 19.8.2014
Pane Mirku, na listu, co držíte v ruce na obou obrázcích, je zcela zřetelná plíseň bramborová. V našem kraji se již objevuje na rajčatech stříkaných i nestříkaných. Letos u nás bylo do června extrémní sucho a od července zase mokro (v povrchové... celý příspěvek >
Jaká rajčata na kečup, 17.8.2014
Na kečup pěstuji Šejky, Moskovskij delikates a ještě několik dalších keříkových odrůd. Rostliny pro kečup mám venku na poli, letos začínají teprve zrát, mám obavy, jestli nám vůbec něco na kečup uzraje.  J.
Celer, 15.8.2014
Otrhávání zdravých listů u jakýchkoliv rostlin považuji za nesmysl. V listech se syntetizují cukry, bez listů je marné hnojení a zalévání. Sama u celeru listy neotrhávám nebo jen ty ležící, polámané, zahnívající...  Jiřina
Česká rajčata, 14.8.2014
Loni jsem měla jednu rostlinu venku. Narostly větší srdčité plody malinové barvy, barva těchto rajčat je tmavě růžová, jiná než běžných rajčat. Chuť nemohu dobře posoudit, k vyzkoušení pěstuju hodně odrůd, na jídlo používáme drobotinu. Malinovy letos... celý příspěvek >
Nemoc? co to je, 5.8.2014
Já bych zase odhadovala na svilušku. Potřebovalo by to ovšem lupu. Co odpověď to jiný názor. J.
Okurky hadovky F1 bez plodů, 4.8.2014
Pomocí Google jsem si vyhledala, že ani Marta netvoří samčí květy. Takže jiná příměs.
Okurky hadovky F1 bez plodů, 4.8.2014
Nemohlo jít o příměs semen nějakého opylovače v sáčku se semeny? Saladin, pokud vím, samčí květy netvoří. J.
Rajčata - chorba, 30.7.2014
Je to ve vláknu Mini, Bibi, Datlo...  J.
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 29.7.2014 Obsahuje fotku
Přikládám fotky černě rajčete /Cladosporium/, letos ji mám zvláště na Finiku a postupně se šíří na většinu rostlin ostatních odrůd ve skleníku. Navštěvuji skleníky přátel v okolí, někdo ji má, jiný ne. Letos je ve sklenících hodně rozšířené padlí na... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 28.7.2014
Zatím si nestěžuju. Venkovní rajčata postupně ukončuju, nenarostla tak vysoko jako jiná léta, ale kdyby vše dozrálo, stačilo by to. Ve skleníku mám drobotiny "nesežratelně", zrají mi již vijany ve výšce očí. Ve skleníku mne trápí jen čerň rajčatová,... celý příspěvek >
Rozmnožování borůvek, 26.7.2014
Vracím se k původnímu tématu. Nepovažuji se zkušenou pěstitelkou borůvek, pěstuju je teprve od r. 2009. Přidávám svoje praktické zkušenosti s jejich množením. Loni na počátku léta se mi náhodně ulomil nový výhonek z borůvky. Bylo mi jej líto vyhodit,... celý příspěvek >
Placky bramborové, ertepláky domácí, 26.7.2014
U nás se pekly na plotně placky z vařených brambor smíchaných s hladkou moukou. Až po upečení se mazaly sádlem a potom povidly. Plotnu již doma nemáme, přesto jsem se nechtěla vzdát receptu. Za účelem pečení bramborových placek jsem koupila levný... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika