Příspěvky uživatele - 228.204

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanadské borůvky - pěstování, 3.8.2015
Vase prispevky jsou opravdu ponekud neprehledne. Prepocitavat hnojivo z 250 L substratu na 30 L substratu se mi nezda vhodne, to je proste jiny zpusob pestovani. Pri pestovani v nadobach bych si hnojivo rozpustil predem a prihnojoval postupne v... celý příspěvek >
Co je nejlepší na zelené hnojení?, 3.8.2015
Svazenka - neni az zas tak dulezite s cim je nebo neni pribuzna, ale jake ma spolecne choroby s pestovanymi rostlinami. Svazenka je hostitelem fytoftory, takze napr. pro pestovani jahod je to nevhodna predplodina.
Kanadské borůvky - pěstování, 3.8.2015
No nevim, ziviny (hnojivo) spis musite pocitat na rostlinu, nez na objem nadoby. 10g dusiku v cistych zivinach, tj. 50g siranu amonneho je obvykle povazovano za rocni minimum. Podle mne le lepsi prihnojovat v mensich davkach.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika