Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání slivoní, 2.5.2021 Obsahuje fotku
Začínám věřit pánovi, který tady kdysi psal, že se asijské slivoně do našich podmínek nehodí. Oishi Wase po letošní zimě už neobrazila, aniž by za ty roky cokoliv předvedla. Gauota také nic nepředvedla a falešná Dapple, což bude taky nějaká asijská... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk 2021, 2.5.2021 Obsahuje fotku
Je třeba potuplovat, jak říká Jirka (FM), ale záleží na tom, jak Vás v Beskydech moc trápí Monilinia laxa. Já jsem tuploval víckrát pro klid duše. Pak už bude jediná starost, co si počít s tolika meruňkami. 
Kamir, 25.4.2021
Třeba popis toho Dwarfu se objevil v Zahrádkáři už před mnoha lety. Proč není stále v prodeji, to nevím. Zajímavé švestky by to určitě byly. Momentálně Ti musí stačit alespoň ta super švestka "MÓNI". 
Chernyj Barchat, 25.4.2021
Dobrý den. V jednom zahradnictví jsem narazil na švestkomeruňku Chernyj Barchat. Máte jí někdo? Já už ano. Ani nestála 559 Kč. Popis z Fytosu: Selekce „Amerikanskij Chernyj“ Původ: Krymská experimentální šlechtitelská stanice Všeruského... celý příspěvek >
Rozkvétání broskvoní, 25.4.2021 Obsahuje fotku
Je to nádhera, pane Waltře, zvlášť, když máte fotky ostré jako břitva. Čekám, jaký mně nakonec vyleze ten "kadeřávek", ale né ze země, nýbrž na listech broskvoní.
Kamir, 24.4.2021
Perfektní, že jste si taky všichni zasadili KAMIR. Já jsem nehodil flintu do žita ani s tím původním Tophitem. Na wangenheimu už skončil, tak jsem si ke Starklovi zajel pro nový. On sice uživí hodně velkých plodů, které pak ale v takovém množství... celý příspěvek >
Springtime, 24.4.2021
Welcome to the Subtropické zahradnicví Kruh u Jilemnice. První Springime je kapud a druhý bude falešný. Jaké květy má váš "Springtajm"?
Rouby jabloně, 24.4.2021
Tenhle tvar řezu nemá z roubovacími kleštěmi nic společného. Každopádně jsem s roubovacími kleštěmi asi definitivně skončil.  Práce s kleštěmi snadná, ale letošní výsledek hrozný. Co se dalo přeroubovat jsem přerouboval. Všechny rouby byly... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 24.4.2021
Já nemám ještě ani zelené poupě, natož bílé. Proti Vám tedy značné zpoždění. Dnes jsem aplikoval na hrušně znovu Kumulus proti roztočům, taky proto, že síra je přece všelék. 
Debrecínská muškátová, 28.2.2021
Proč je tak malý zájem o klony Domácích švestek je na snadě. Šárka. Škoda. Jak jsme již několikrát psali s Jirkou, tak šarka není zase takovou hrozbou. Mám ji tady už dlouho, ale veškeré plody peckovin nevykazují znaky zhoršení kvality. A... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 28.2.2021
A pokračujeme v roubování do rozštěpu. Co jsem tak četl v tomto vlákně, tak Miloš doporučuje roubování do rozštěpu u peckovin, jiný názor zase říká, že se mu v rozštěpu u peckovin nic neujme, takže to přestal dělat. Řekl bych, že u jádrovin je stejný... celý příspěvek >
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 28.2.2021
Už je to hodně dávno, co jsem zkoušel ochranu netkanou textilií. Výsledek? Čistá nula. Květy, které neservala textilie, zmrzly. Když tedy ne parafinové svíce, tak pro jednu meruňku na zahradě zkusit celonoční mlžení. Pro ty, kdo nevlastní „svatý... celý příspěvek >
Ananasová reneta, 20.2.2021
Tak jeden říká, buďte v klidu, jsou dvě odrůdy, jedna Ananasové letní a druhá Ananasová reneta. Druhý zase tvrdí, že existuje jen jedna a to Ananasová reneta, tak si vyberte. Připomíná mně to jako když e-shopy prodávali meruňku Orangered a Bhart jako... celý příspěvek >
Oullinská renglóda, 20.2.2021
Oullinská renglóda Přednosti: Samosprašnost, tolerance k šarce, velikost plodů, ze žlutoplodých renglód možná nejchutnější. Nedostatky: Částečné ulpívání dužniny na pecce, velká citlivost na moniliovou hnilobu, rychlé přezrávání a měknutí... celý příspěvek >
Plíživá vytrvalost starých odrůd, 19.2.2021
Úžasné jsou rvní kříženci Coxovy, popř. Ribstonského Kidds orange, nebo Berlepschova. Kupodivu nikdo neprotestuje, tak jen doufám že Goldrenette Freiherr von Berlepsch nebude jen odrůda se vznosným německým názvem, který by se líbil Standovi... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika