|
Příspěvky uživatele - 29.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to mám na palicích česneku?, 30.7.2015 Velice děkuji za odpověď, jakou má chuť ještě nevím, zkusím to. Ale na pohled je krásnej, palice jak malý melouny, hihi, Karel |  | Co to mám na palicích česneku?, 29.7.2015 já už jsem to oloupal, ale vypadá to asi takto. přímo na palici česneku je pár jakoby malinkých stroužků, ten česnek je bílý a ty malinký jsou světlonce hnědý, a zdálo se mi, jako když to vyrůstá z kořenů, ale ten česnek je opravdu pěknej,... celý příspěvek > |  |
|  | Co to mám na palicích česneku?, 28.7.2015 Dobrý den, kamarád mi přivezl z Anglie velké palice česneku, zasadil jsem, sklizeň krásná, a na palicích mám takové malé pacibulky asi necelý centimetr. Dá se s těmito pacibulkami něco dělat? Je jich přibližně 5ks na jedné palici. Děkuji za... celý příspěvek > |  |
|
|
|