Příspěvky uživatele - 48.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rockit, 12.3.2016 Obsahuje fotku
Rockit - PremA96 je to novošlachtenec začne sa predavat tento rok nieje vela o tejto odrode pisane, ma atraktivny vzhlad sladke niska kyslost.
Morning Mist, 12.3.2016 Obsahuje fotku
Morning Mist - Fugachee Fuji je to novošlachtenec začne sa predavat už tento rok nieje zatial vela pisane o tejto odrode akorad že je sladka a je to skory kmeň Fuji zrely o 4 tyždne.
Suplumeleven, 12.3.2016 Obsahuje fotku
Suplumeleven - predavana aj ako Black Diamond ma velke plody červena dužina je sladka vysoko hodnotena pre svoju kvalitu plodov.Ma najvyšiu uroven antioxidantov, v plnej zrelosti je skoro čierna.Som rad že som na jesen zakupil 2 stromky.
Teak Gold, 12.3.2016 Obsahuje fotku
Teak Gold je australska slivka visadzana už aj v Eu plody velke ovalne ma jedinečnu chut, žlta dužina plody velmi sladke.
Ice peach, 9.3.2016 Obsahuje fotku
Ice peach je nova odroda broskyne s bielimi plodmi.Ma nadhernu slonovito bielu pokožku hladku ako nektarinka je aromaticka, štavnata sladka ma jednu zvlašnost, po odtrhnuti vam vydrži 30 dni bez toho aby hnila v ladničke vydrži 100 dni.
Bergarouge, 27.7.2015
Zdraim Afer kupil som ju v Plantexe vo Veselom.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika