Příspěvky uživatele - 62.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
sázení růží - angličanky, 26.3.2008
Zapomněla jsem předchozí příspěvek podepsat. Dresla
Domnívám se, že vlastní kořeny mohou systém pouze vylepšit. O potlačení podnožového kořene by se asi jednalo v okamžiku, kdy by systém vlastních byl tak rozsáhlý, že by se proti němu podnož stala bezvýznamnou.  Nebo je teorie taková, že jakmile... celý příspěvek >
Díky za odpověď. Mám tu taky těžkou jílovitou zem.  Sázím růže hlouběji a nepozorovala jsem zatím, že by se jim nedařilo. Srovnání ale nemám, sázím všechny stejně. Pozitiva vidím v tom, že je lépe před mrazem chráněno místo očkování, růže na... celý příspěvek >
Lili, ráda bych se Vás zeptala, proč nefandíte hlubší výsadbě (těch jmenovaných 10-15cm)? Já v ní zatím vidím jen klady (pominu-li ty botanické, které překotně odnožují). Dresla
černá růže - Queen of Bermuda, 16.3.2008
Marechal Niel je v sortimentu růžových školek ve Skaličanech. Je málo mrazuodolná -  Z8. Přesto tuto a minulou zimu přežila beze škod. Dresla
Je to pepřovník?, 9.3.2008
Tak Vám všem děkuji za účast, konečně vím, co mi to tu docela schopně roste. Bezpochyby se jedná o Pilea peperomioides, zkoumala jsem to na fotografiích, které jsem našla na internetu. Nmá to taky nějaký český název? Nebo aspoň do jaké čeledi to... celý příspěvek >
Durman, 9.3.2008
Mám tutéž zkušenost, v létě mi vichřice kutálela durman po terase, celý byl olámaný a mě bylo líto ty olámané větve vyhodit, tak jsem je různě zapíchala na zahradě do země a víc se nestarala - samozřejmě se chytily a spokojeně rostly. Zato jsem si... celý příspěvek >
smrk jako živý plot, 7.3.2008
Co je to terminál? Mám loni nasazené smrčky okolo zahrady...co s nima...chci je na živý plot ve výšce cca 1,5 -2 m. Nyní mají tak 40-50 cm.
zelenokvětá růže, 5.3.2008
Prohlédněte si Greensleeves a Lovely Green. Dresla
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika