|
Příspěvky uživatele - 57.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hořké brambory, 23.7.2015 Moc děkuji za vysvětlení.
K té mé syrové bramboře, když jsem je krájela, byla hodně vodnatá a pevná.Není to tak, že bych snědla celou, jen jak krájím do hrnce, tak kostičku ochutnám.
Každopádně to zde nebudu zahlcovat a moc děkuji za... celý příspěvek > |  | Hořké brambory, 22.7.2015 Také jsme to tak dělali, dědeček byl statkář a tak bylo od masa, mléka až po ty brambory.
Právě proto, že jsem se s tím nikdy nesetkala a vím na 100%,že to bylo tou bramborou jak se něco takového může stát. No a když se stane a následek je... celý příspěvek > |  |
|  | Hořké brambory, 22.7.2015 Dobrý večer,
moc děkuji za vysvětlení a radu jak skladovat brambory. Brambory mám opravdu hodně ráda a velice jsem se tím trápila. Jak už jsem psala, miluji je i syrové.
ATB jsem bobrala před měsícem a půl a právě od té doby nic až teď.... celý příspěvek > |  | Hořké brambory, 22.7.2015 Borelie je opravdu prevít, problém je, že mléčné výrobky a mléko nemůžu (zvedá se mi žaludek, ale alergie na mléko nemám jen na roztoče :-D)Hodně si zakládám na jídle a je hodně věcí, které si dělám a pěstuji sama. |  | Hořké brambory, 21.7.2015 To máte asi pravdu, ale nemám ani paragon ani jméno toho pána. No a slavné brambory už dávno nemám. Každopádně se budu modlit, aby to byl jen rozhozený žaludek a časem se to srovnalo. Byla to má hloupost, brambory měl v tranzitu v pytlích a venku 30... celý příspěvek > |  | Hořké brambory, 20.7.2015 Rajčata jsem už jedla a nic... |  | Hořké brambory, 20.7.2015 Vůbec nevím kam... přemýšlela jsem nad tím. |  | Hořké brambory, 20.7.2015 Dobrý den,
Atb beru na boreliozu. (3 měsíce v kuse). Vůbec nevím co s tím. Na pána kontakt nemám. Každopádně jezdí 2x do roka.
Nejhorší je, že mně to rozhodilo žaludek tak, že dnes jsem si dala lososa s těstoviny a od 13 do 18 jsem... celý příspěvek > |  | Hořké brambory, 17.7.2015 Dobrý den,
2x za rok u nás jezdí pán a prodává brambory. Před 10 dny jsem koupila pytel, krásných zlutých velkých brambor, žádné zelené ani naklíčené. Hned jsem nám je uvařila a protože jsem milovnice brambor, obřas ochutnám i syrovou. Tato byla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|