Příspěvky uživatele - 26.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letní jablka dozrávají, 19.7.2015
Je to opravdu sršeň - věnoval jsem 15 minut a (jeden plod) přímému pozorování jejich konání - krásně to vykusujou. Zavěsil jsem vedle lahev s pivem a jen k tomu přičichli a šli raději na jablka. Vzhledem ke značce zlatavého moku (Bráník) se jim ani... celý příspěvek >
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 19.7.2015
Lenova byla pěkně vybarvená už před týdnem, ale ještě tvrdá. Fotoaparát nezachytí tu zářivou oranžovou barvu, tak to vypadá vybledle. S Lejunou srovnávat nemohu, neb se mi nechytlo očko a zatím jsem ji neochutnal.
Letní jablka dozrávají, 18.7.2015 Obsahuje fotku
Dnes sklizeno prvních pár plodů Julie, ale heslo týdne zní: Být rychlejší než sršni.
Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 18.7.2015 Obsahuje fotku
Lenova sklizena - chuť dobrá, osvěžující, se zřetelnou kyselinkou.
Meruňka Veselka, 18.7.2015
Tak to mám radost.
Bergeron je nejlepší, 16.7.2015
Ta Karola mě také napadla, proto jsem se po ní poptával v jiném vlákně, ale nepamatuji si, že bych ji někdy viděl na vlastní oči nebo ji ochutnal, takže nemohu porovnat.
Bergeron je nejlepší, 15.7.2015 Obsahuje fotku
Tak dnes vše ze stromu sklizeno. Něco už bylo na zemi, plody na stromě při doteku lehce opouštěly větévku - do dvou dnů by to opadalo. Všechny plody pěkně vybarvené, velké. Pár tvrdších plodů bylo sušších. Jinak standardní velice dobrá aromatická... celý příspěvek >
Karola, 14.7.2015
Dozrává vám někomu nyní Karola?
Bergeron je nejlepší, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Ajajaj, dnes sklizeny první dva plody "Bergeronu". Divné. VP ještě skoro zelená a Bergeron se už dá jíst - bude plně zralý tak za týden spolu s Lenovou. I když má nejlepší půdu (navážka - hnědozem) a polohu (celý den oslunění), tak ten sklizňový... celý příspěvek >
První broskvoně dozrávají, 11.7.2015 Obsahuje fotku
Tak nakonec to FM3 možná bude - za ten týden vybarvila, voní, ale je ještě tvrdá a docela malá. Možná bude zralá již za týden.Ale objevil jsem prasklinu s klejotokem po celé délce kmínku a částečně i na druhé straně, tak uvidíme.
Meruňka Veselka, 11.7.2015
Jó, Veselka byla moje velká láska ještě z dob, kdy se dala sehnat pouze na Slovensku a nezasílalo se odtamtud. Na podzim, po x letech, jsem se k tomu konečně dokopal a přivítal ji u nás.
Choroba třešní, 11.7.2015
Rozveďte to s tím zooparkem, to mě zajímá.
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 11.7.2015
Výborný Něguš a Niesluchowski.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika