|
Příspěvky uživatele - 105.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015 Děkuji moc, pročtu si to. |  | Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015 Jojo, to už asi cenu nemá. Já myslel, že bych tam něco "sypnul" :-)
No ale rajčata, co stihla dorůst do plné velikosti před natoupení problému, se zatím drží statečně, tak alespoň ochutnám :-) |  |
|  | Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015 Použil jsem přípravek Plantella "Tekuté železo" |  | Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015 Dobrý den, děkuji vám oběma velice za odpověď. Potvrdili jste moje obavy. Člověk by předpokládal, že drahý substrát určený speciálně na rajčata bude za něco stát...
Asi naivní dotaz, ale... je možné to alespoň trochu zachránit? |  | Rajčata: zakrnělé výhony, 13.7.2015  Dobrý den,
Hledal jsem všude možně, ale smysluplnou odpověď nenašel, proto bych chtěl poprosit, zda by mi někdo nemohl poradit.
Pěstuji rajčata v nádobách, jde o tyčkové odrůdy, plody menší, většinou cherry. Už několik let se mi daří... celý příspěvek > |  |
|
|
|