|
Příspěvky uživatele - 12.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cele rastliny rajcin obalene pavucinou, 17.7.2015 Alebo ešte NeemAzal ma napadlo, ten je drahší ako Rock Effect, ten som mal v pláne použiť ako druhý, zatial čakám na použitie. |  | Cele rastliny rajcin obalene pavucinou, 17.7.2015 Ja som ich mal teraz na jahodách, bio riešenie je Natura Rock Effect, striekal som to minulý týždeň, dlhodobo to odskúšané nemám, sám som zvedavý či sa tie mrchy vrátia alebo namnožia znova. |  |
|  | AKU sekačka - jakou vybrat?, 14.7.2015 Prečo sa nedali zohnať tie baterky, nerozumiem?
24v/10ah sa používajú dosť bežne.
|  | Jahody - čo sa im stalo?, 13.7.2015 vďaka za informácie.
postriekal som to zatial Natura Rock Effect, chrobáky zmizli, uvidíme na ako dlho. |  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015 vdaka, vyzerá to podla fotiek čo som našiel naozaj na svilušky.
Neviete či spôsobujú aj toto poškodenie plodov? Priamo na plodoch jahôd som ich nenašiel, neviem či je to len sekundárny prejav ked parazitujú na listoch a rastlina nestíha vyživovať... celý příspěvek > |  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015 teplá boli poriadne, to je fakt, ale odniesli si to jahody čo mám na balkone na južnej strane, tam proste ovisli/ovedli listy, plody ostali v poriadku.
tieto v skleníku som polieval 2x denne ked boli horúčavy. |  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015 houbovou príchuť nemajú, len je ten povrch jahody dopraskaný a zhrubnutý.
hore som pripojil fotku tých chrobákov čo som našiel, ak mi viete poradiť čo je to zač a či to majú na svedomí oni, bol by som vdačný.
|  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015  tak sa mi podarilo na jednom kvetináči odfotiť tie malé potvory, čo sú zač, majú to oni na svedomí? sú fakt drobné, do milimetra.
|  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015 v skleníku ich mám, lebo bývam v podhorskej oblasti, takto som mal skleníkové jahody v júni, teraz mám druhú úrodu, zatial čo vonku je to o jednu úrodu posunuté. V skleníku napríklad mesačné jahody rodia až do mrazov. Proste je predlžená úroda, tak... celý příspěvek > |  | Jahody - čo sa im stalo?, 12.7.2015  Dobrý deň,
mám v skleníku v kvetináčoch jahody Mara de Bois, je to jarná frigo sadba, prvá úroda v júni bola fajn, teraz na druhej úrode mi cca polovica plodov končí tak ako vidíte na fotke. Neviem či je to výživou, nejakým škodcom alebo... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|