|
Příspěvky uživatele - 215.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 6.10.2009 No já to celkem chápu. U dvoutaktu se ve směsi spolu s benzínem spaluje i olej. Pokud se vytvoří karbon, který se pak nějakým lepším olejem rozpustí, opravdu může vzniknout to co popisuje Gl, tzn. brusná pasta. Píst a válec totiž nejsou absolutně... celý příspěvek > |  | Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 6.10.2009 Díky za potvrzení mých odhadů ohledně seřizování. K oleji - v benzínu býval zřejmě klasický M2T, ale to jen hádám. Já si teď koupil v Husqvarně litr jejich motorového oleje. Snad jsem neudělal chybu. Jinak mám dojem že olej M6A je použit pouze na... celý příspěvek > |  |
|  | Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 6.10.2009 Díky za odpověď, nevím, jestli se do toho budu pouštět sám. V oblasti motorových pil jsem úplným nováčkem a tedy některým termínům z Vašeho popisu příliš nerozumím. Nevěděl byste(nebo někdo jiný), kde bych mohl naleznout dokumentaci k téhle pile -... celý příspěvek > |  | Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 5.10.2009 Dobrý den,
zdědil jsem pilu Sachs-Dolmar 112. Není až tak špatná, má ještě dobrou kompresi, celkem slušně chytá, ale má problém s přechodem z volnoběhu do záběru. Někdy ji není možné dostat na otáčky, při kterých by se dalo řezat, pila se dusí a... celý příspěvek > |  | 1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 19.5.2009 Dobry den, a kde jste nadrze zakoupil a za kolik? dekuji |  | Smímač hladiny vody, 19.5.2009 po dlouhém hledání se mi podařilo najít toto. Využívá to vodivostního principu měření - vícežilový kabel s postupně se "vynořujícími" vodiči. Toto schéma využívá pouze měření ve 4 úrovních, ale nevidím problém v rozšíření např na 15 úrovní.... celý příspěvek > |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.5.2009 skoda lasicek, chyti vic mysi a krtku nez ta vase kocka |  |
 |
|
|
|